PDA

View Full Version : Bruguerra house

Bruguerra
14-12-2005, 05:32 PM
Evo da vam se i ja predstavim sa jednom svojom stvarčicom pa vas molim da malo prokomentirate dal vam se svidja. http://rapidshare.de/files/8500386/Bruguerra_house.mp3.html

Bruguerra
04-02-2006, 03:33 PM
Stvarno bi bilo lijepo da netko napi?e bilo kakav komentar. Unaprijed hvala.

bassystem
06-02-2006, 01:50 PM
odlično, meni se mnogo dopada...ne?to najbolje ?to sam čuo na rumskom, od elektronike

ProkDu
06-02-2006, 05:11 PM
Lepa stvar. Ako si sam programirao perkusije tj. nisu loop-ovi, odlicno. Lepa boja lead-a posle break-a. Odlican snare. Napisi koji snare si koristio ili kako si dosao do ove boje.
zamerke:
- FM7 006 ;)

Bruguerra
22-02-2006, 06:51 PM
Hvala na dobrim komentarima.Na zalost radil sam s loopovima bubnja.Probal sam prije snimat perkusije u?ivo al nisu ba? dobro ispale pa sam odustal.Nadam se da vam se svidja stvar kaj se kompletnog mixa i produkcije tiče.Konačno mi je netko komentiral pjesmu,najgore je dok ljudi skidaju a nitko ne komentira. Nadam se da stvar nije dosadna,mislil sam dodat jo? neke sitnice al budem jo? videl.

Gianfranco
23-02-2006, 09:38 PM
Tebi cu reci isto sto i MHz021:

Ja bih je rado cuo,ali sam ispucao svoje na rapidshare-u.
Ako nije problem posalji na rumski2005@yahoo.com,tako da i ostali sa slicnim problemom mogu da je skinu:

Yahoo! ID: rumski2005
password: jackson

Pozdrav!

Gianfranco
24-02-2006, 07:10 AM
Uspeo da zavaram rapidshare sa anonymizerom :da:

Ok,slusao sam na slusalicama,dobro je... mislim da bi ritam mogao jos da se ucini skupljim... ne mogu da budem siguran,ali najverovatnije nesto od onih pod-loop-ova mi umanjuje skupocu.

Dobra je melodija i atmosfera.

DADDY Z
28-02-2006, 03:57 PM
hhmmm...mo?e? jo? poraditi na svemu..deluje malo neubedljivo..i da napomenem da ovo NIJE HOUSE ni pod razno:!:..pre je neki trance ili sl...ideja je ok-melodija je fina,ritam je so-so...aran?man deluje brzopleto napravljen..probaj da mu se posveti? jo? neko vreme..

Bruguerra
04-03-2006, 01:16 PM
Opet hvala na kritikama.Mislim da se tu vi?e radi o ukusima nego o nečem drugom.Kaj se tiče aran?mana nisam ga brzopleto radil,jednostavno sam tak zamislil stvar i to je to.Nemre? nekaj napravit drukčije nego kaj zamisli?.Napominjem opet da sam mislil dodat jo? neke sitnice u smislu nekog jednostavnijeg vokala ,ali dal budem i kad budem neznam.Mislim da razlike izmedju housea i trancea nisu velike,tak da ovo mo?e? svrstat i u jedno i u drugo.Kaj se tiče "skupoće" ritma loopovi su takvi kakvi jesu i nemre? ih ba? previ?e modificirat.Mo?da ti se ne svidja kak je ritam izmixan,al to je vjerojatno opet stvar ukusa.

DADDY Z
10-03-2006, 06:53 PM
Ej sorry...
izvinjavam se..sad sam shvatio da sam poslu?ao pogre?an file i gre?kom pisao o njemu a ne o tvojoj numeri...povlačim sve ?to sam rekao..dobro je..sviđa mi se..fina lagana vo?njica..nastavi tako

Color
22-03-2006, 12:00 AM
Poslusao sam tvoju stvar, mislim da je odlicno uradjena.. I ako si je tako zamislio ne bi trebao ni da je uradis drugacije. Vrlo je jednostavna a nije dosadna! A mislim da bi lagan zenski vokal, bez puno texta i pevanja jaako dobro seo na ovu stvar....

alektom
25-03-2006, 01:25 AM
Pesmu slusam ves desetak dana i mogu reci da je stvarno medju boljima od sve elektronike do sada cute na Rumskom, Jednostavno a ni malo dosadano....... svaka cast. Ne znam da li je to pocetnicka sreca ili znanje ..... (mada sumnjam u srecu obzirom na produkciju)

.Kaj se tiče "skupoće" ritma loopovi su takvi kakvi jesu i nemre? ih ba? previ?e modificirat.Mo?da ti se ne svidja kak je ritam izmixan,al to je vjerojatno opet stvar ukusa.

Sto se tice loopova, sa njima se svasta neverovatno moze uraditi, ubaci ih u Reason ili jos bolje u Stylus RMX i moze cudo da se desi.... :)

Pesma je jako dobar chill .....

LACKY
25-03-2006, 01:40 AM
Tebi cu reci isto sto i MHz021:

Ja bih je rado cuo,ali sam ispucao svoje na rapidshare-u.
Ako nije problem posalji na rumski2005@yahoo.com,tako da i ostali sa slicnim problemom mogu da je skinu:

Yahoo! ID: rumski2005
password: jackson

Pozdrav!
http://www.filedepartment.com/index.php
Evo vam domaci potpuno besplatan share,funkcionise savrseno pritom je covek entuzijasta koji je sve sam uradio!

Bruguerra
03-04-2006, 04:50 PM
E ljudi fakat hvala na dobrim kritikama,ba? ste me ugodno iznenadili s komentarima i naravno da sam zbog toga jako zadovoljan.Kaj se tiče mojih novijih radova od toga neko vrijeme ni?ta jer sam ostal bez kompa(DUGA PRIČA)pa se sad javljam iz jednog cyber cafea.