View Full Version : Solid Tube
STUDIOTON
11-11-2005, 03:27 AM
kupio sam ga konacno .. i umalo srcku da dobijem kada sam cuo sta sam kupio .. vece sranje nisam mogao da imam, kao da sam kupio mic na pijaci i snimam , e tako on zvuci .. :mad:
Naravno vratio sam ga, i uzeo RODE K2
Ovo sam napisao nauk za ostale koji razmisljaju pogresno kao sto sam ja .. nemojte ga uzimati dok ga doooobro ne probate , videcete da gresite ... Solid tube , NIKAKO!!!! i to jos u kombinaciji sa focusrite preamp:o uzas , evo sav se jezim dok pisem:mad:
Gianfranco
11-11-2005, 09:29 PM
Ja imam Solid Tube + UA M-610. Perfektna kombinacija s obzirom na sound koji zelim da dobijem.
Cuo sam Solid Tube+Focusrite ISA430. Takodje odlicna kombinacija.
A za taj Focusrite Platinum nisam cuo dobre kritike.
STUDIOTON
12-11-2005, 05:53 AM
Ok
Ali zato focusrite trakmaster pro sa K2 radi savrseno
SandRob
12-11-2005, 11:06 AM
...kazem ja :)
... do sad najbolji sound sa SSL G series preampom... fenomenalno!
ne znam zasto, pade mi na pamet Oliver Dragojevic... covek je zadnju plocu (ovu italijansku, trag u beskraju ili tako nesto...) celu otpevao na SolidTube, kolko se secam promo filma iz studija...
taj studio u milanu jedan vrlo prosjecni studio i ne znan na koji mikrofon je oliver snima, ali mu glas zvuci tanko... ko da nije oliver nego japanska buba.
uopce mi se ne dopada ta produkcija.
clusterchord
12-11-2005, 10:07 PM
Verovatno je u pitanju lampa.
meni se isto cini. probao sam i tu spomenutu kombinaciju - solid tube sa voicemaster pro. sam mic mi se nije cinio toliko lose. mislim da je to dobar mikrofon za tu lovu. ali voicemaster... ukratko uzas.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.