PDA

View Full Version : Help-instalacija kx drajvera!!!!!

Humy
31-07-2005, 12:30 AM
Nikako ne uspevam da nakon instalacije kx drajvera dobijem zvuk,odnosno sistem mi prijavljuje da mixer nije instaliran(nema ni ikonice).Kad odem u sistemski folder za kx dajver(gde postoji ikonica za mixer, klikom na nju sistem mi trazi da reinstaliram drajvere i tako ukrug.Da li neko zna o cemu se radi i da mi da praktican savet da resim problem.Zvucna kartica je "Creative Sound Blaster Audigy LS"-OEM izdanje.Probao sam i sa manuelnom instalacijom preko Device Managera-Update Drivers i ista prica.

Interesuje me da li je neko cuo za "YouP-PAX" drajvere koji sluze za optimizaciju Sound Blaster kartica i sta oni omogucavaju?

Unapred hvala,Humy

veseli koljac
31-07-2005, 02:35 AM
ja imam istu kartu,i kx radi bez problema (ver.3537)

lesha
31-07-2005, 02:40 AM
pogledaj ovaj thread, mozda ti bude od pomoci..
www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8156

pedjah
31-07-2005, 10:22 AM
Koliko ja znam, KX driveri ne rade sa Audigy LS kartom. Imao sam jednu i nije radilo, i?ao sam na forum na kx sajtu i tamo je lijepo pisalo da njihovi driveri ne podr?avaju tu kartu. Ona se ne bazira ni istom čipu koji je u live karticama (za koje je prvenstveno taj driver namijenjen). Isti je slucaj i sa karticom Creative LIve 7.1.

veseli koljac
31-07-2005, 01:02 PM
sa audigy LS,kx drajveri rade,ne rade sa Extigy i Audigy2 NX.

jaybox
01-08-2005, 10:20 AM
posto i ja imam audigy LS,nameravao sam da stavim te drivere ali na njihovom site-u pise da ne podrzava LS
sa audigy LS,kx drajveri rade,ne rade sa Extigy i Audigy2 NX.
da nisam negde pogresio? ili rade ali 'delimicno obrano' :D