PDA

View Full Version : pomagajte drugovi...

tom
22-07-2005, 11:15 AM
U pitanju je Logic 5.5.1 za PC.

U njega jedino mogu da udjem preko "Run as..." a i onda kada zelim nesto da bouncujem(exportujem) kaze da nemam dozvolu admina ili slicno.:banghead:
Takodje me zeza za MIDI port a pri otvaranju kaze:Hardware failure(AVPC ili tako nesto).Ne poznajem konfiguraciju drajvera u Logicu tako da se izvinjavam ako nesto lupam.:confused:

Ukratko,sta da uradim ako zelim da mi Logic radi normalno.

Ovo imam:

AMD2600+XP,1Gb RAM,120+80 HD

Luna 2 SFP 3.1

Sve drugo(Nuendo,SX,Live) radi odlicno.:da:

Logic mi se svidja a za Maca para nemam,zato pomagajte.:confused:

dvuckovic
22-07-2005, 01:06 PM
Pa, jesi li administrator na masini?

kVu
22-07-2005, 01:13 PM
jes brate... jesi li admin ili ne ?

za midi port je moguce da nesto u SFP-u nisi podesio kako treba.. proveri

Boskovic
22-07-2005, 01:16 PM
Tjah, da nije mozda ona zajebancija sa DX verzijom Waves-a? Ako koristidh Waves u Logicu onda disabluj DX instance plugina. Imash onaj PlgEnabler u start meniju.

To shto ti kaze da nemash dozvolu admina vuche na to da si ulogovan na usera koji nema admin prava, mada ne znam zashto bi to bio problem za bounce.

Jel chujesh ti zvuk iz njega? Jesi selektovao ASIO drajver?

kVu
22-07-2005, 01:25 PM
Tjah, da nije mozda ona zajebancija sa DX verzijom Waves-a? Ako koristidh Waves u Logicu onda disabluj DX instance plugina. Imash onaj PlgEnabler u start meniju.

ne smetaju oni, ali ih ne valja pozivati iz logica... desi se samo da se logic zatvori bez objasnjenja...

asio driver biras na "kucici" - audio driver 2 (pod asio), al verujem da je to ok posto je problem samo do bounce-ovanja...

btw. ne koristim bounce odavno :))))))))) svidela mi se sandrova fora da se upali recording u wavelabu i play u logicu

Boskovic
22-07-2005, 04:06 PM
Stvarno vishe sa tim CW forama.... :)

peraZdera
22-07-2005, 07:09 PM
ako pokrene bilo koji program preko Run as-a, taj program mora da radi kao da si ga pokrenuo u admin nalogu, tako da to nije problem sigurno

tom
22-07-2005, 09:18 PM
Hvala zasad,ali sve pobrojano radi.Na ASIU sam i zvuka imam.Nisam ni dosao do koristenja DX Wavesa.Nije do SFP-a jer sve drugo tako radi(vezano za MIDI).Nekad je htio da radi ali sam svejedno u Logic morao posredno da ulazim("Run as...":wc: i takva sranja...).Ocito je verzija mnogo lose cr...Tada je,doduse,bouncovao.Ako se neceg sjetite,javite.Stvarno sam zahvalan.

:mic:Ajde da nam svima Apple daruje i Macove(makar MacMini) i po Logic 7 uz to i onda cu biti legalan ko advokatska komora... Ovako se osjecam kao da sam iz zemalja "treceg svijeta". :ljutpc:

Danny Lou
22-07-2005, 09:50 PM
e moj druze pa mi i jesmo zemlja al` iz CETVRTOG svijeta...

ali mislim sto ce ti Logic, pa ebo ga cuko, cemu ce ti...:D

pozzzzzzzzzz :drink: :confused:

tom
23-07-2005, 09:49 AM
Hvala,bilo je do Waves DX plugova! Sad je sve u redu:rotfl:.

Zahvalnice svima! :beer:

Boskovic
25-07-2005, 01:21 AM
Hvala,bilo je do Waves DX plugova! Sad je sve u redu:rotfl:.

Zahvalnice svima! :beer:

Eto, jesam rek'o :)