View Full Version : BFD
Shady
23-04-2005, 11:16 PM
Nedavno sam navavio BFD ali ne znam da ga instaliram i da sve ostalo podesim, da bi radilo. ?uo sam da je ta procedura jako komplikovana jer se, navodno, dosta fajlova moraju premje?tati na odredjene lokacije, itd. Ima li neko kakvo tekstualno uputstvo za instalaciju, da mi po?alje, ili ako ga ne mrzi da mi objasni postupak na pm.
Nije tako komplikovano.
Pricam ti po secanju, ali snacices se vec. Pokrenes setup i standardno naleces na dva pitanja; gde da bacis data , gde instalaciju. Data verovatno( posto je 9 giga u pitanju) stavljas na drugi hard. Prvi disk ti prodje OK, medjutim DATA sa drugog ti on automatski baca na c:. Zato kad zavrsis sa oba diska, moras da prekopiras data sa c: u BFD direktorijum na drugom hardu. Takodje sa prvog DVDa moras prekopirati fills i grooves i to je to. Nisam bio bas precizan, ali uzdam se u tvoje iskustvo :)
ridge
24-04-2005, 12:28 AM
Ne baca automatski podatke na C: vec kad pocnes instalaciju pita gde da baci podatke al odvojeno pita za instalaciju programa a odvojeno za podatke tj svi prelete na pocetku ne citajuci sta pise vec samo klikcu next, znaci samo pogledati dobro i sve moze
Mislim da nisi u pravu.Tacno je da pita kad pokrenes setup prvog diska, ali kod drugog sam baca na C: , bez da ista pita .Zato pola kitova ima ,a pola ne, dok ne prekopira ostatak rucno
Shady
24-04-2005, 02:47 AM
Off
ne?to mi nije jasno. Napisao da je data oko 9 Gb a kod mene ima preko 30 giga (u dva foldera 22.9+8.45) ?ta je onda taj ostatak, ako ne data? :?
Ne baca automatski podatke na C: vec kad pocnes instalaciju pita gde da baci podatke al odvojeno pita za instalaciju programa a odvojeno za podatke tj svi prelete na pocetku ne citajuci sta pise vec samo klikcu next, znaci samo pogledati dobro i sve moze
Ovo je 100% tacno
Prvo pitanje na drugom DVD-u je za program a drugo za banku
@Shady
Verovatno imas verziju od 7 (2+ dodatak od 5) diskova, ja imam za sad samo 2
@ova dvojica
mozda ste u pravu, ali kod mene apsolutno nista ne pita kad pokrenem drugi disk, vec baci data po licnom nahodjenju.
Mozda je do verzije neke, ja ovde pricam o DVD-u :)
STUDIOTON
24-04-2005, 05:34 PM
Shady prica o BFDu + XFL ..
Off je u pravu .. Shady , uradi kako ti je off objasnio
ridge
24-04-2005, 06:06 PM
Kad ubacite prvi disk pita odmah i za drugi a ne kasnije kad ubacite drugi, pa imao sam isti problem i znam kako sam ga resio
alfom
24-04-2005, 06:43 PM
Pa i kod mene je instalacija prosla glatko bez ikakvih bacakanja vamo-tamo. Zato treba da kupujete dobar original. :wink:
Shady
25-04-2005, 05:00 AM
Ovako. Kad pokrenem instalaciju, od mene se tra?i da ubacim dvd 1. No, ja to nemam na DVD-ima ve? mi je sve na hard disku. Kod tog pitanja nudi mi se da - ili ubacim DVD1, ili da lociram mjesto na HDD gdje su smje?teni fajlovi potrebni za nastavak instalacije.
Tu ima i nekoliko image fajlova, kada na njih dvokliknem, otvara mi se "nero burning", medjutim, nemam dvd reza? da to nare?em. Moram li rezati ove dvd-e image, ili mo?e bez toga?
Shady
28-04-2005, 09:35 AM
Imam problem sa tri "specijalna" fajla... ne znam gdje da ih smjestim.
Ima li neko volje da mi to objasni na PM. Ne mogu ovdje sve da pitam. ;)
:D
alfom
03-05-2005, 06:48 PM
Imam problem sa tri "specijalna" fajla... ne znam gdje da ih smjestim.
Ima li neko volje da mi to objasni na PM. Ne mogu ovdje sve da pitam. ;)
:D
I shta bi?
Shady
04-05-2005, 04:46 AM
Ni?ta! :?
Ne?to nisam uradio kako treba.
Ako ti zna? kako se ovo radi javi se na pm.
tillco
08-05-2005, 06:13 PM
Imam apsolutno isti problem /posedujem fajl od blizu 9 GB na hardu/. Ne mogu instalirati...katastrofa...Pomozite.
Shady
09-05-2005, 02:00 AM
Tillco, niko nema vremena za nas dvojicu. Ti i ja smo blizu, hajde donesi ku?i?te ovamo pa ?emo tumarati dok ne provalimo. :wink:
ja ne znam sta se bakcete sa tolikim instalacijama...kada sam ga koristio ranije, samo pokrenes poslednji update umesto glavne instalacije i on ti obavi ceo posao kopiranja...
Shady
10-05-2005, 05:41 AM
Ovo je otkrovenje. Nisam znao da to mo?e. Hvala.
(sad ?em valjda da uspem) :mrgreen:
Shady
13-05-2005, 03:29 AM
Ja sam rije?io problem. Hvala svima kuji su se javili.
Tillco, ovo ?to je pure kazao je totalno lak na?in. Ne mo?e? da se zezne?.
Sleepgolfer
13-05-2005, 09:35 AM
zadnja verzija je 1.0.10.20. i sve radi ko sat
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.