PDA

View Full Version : MPEG2 Plug-in za Vegas 4.0!!!

Mandragora58
12-03-2005, 03:30 PM
Kako da aktiviram ovaj Plug-in!!!
HITNO MI JE!!!
Neka neko pomogne, HITNOOOO!!! :shock:

SandRob
12-03-2005, 04:37 PM
Kako da aktiviram ovaj Plug-in!!!
HITNO MI JE!!!
Neka neko pomogne, HITNOOOO!!! :shock:

neznan, ali probaj konvertirat u neki avi, pa sa nekim drugim konvertorom prebaci... a kad nadjes kako aktivirat plug, javi jer i mene zanima. ;)

Mandragora58
12-03-2005, 06:34 PM
Sandro...vec sam zbog iste nemogucnosti pretvorio taj filmcic koji sam napravio u AVI format...zamisli!!! DOBIO SAM FAJL VELIK :shock: 23,7GB a film je dug 10min!!! Ludim vec, to ce me dotuci zivota mi...ubice me moj najbolji prijatelj...KOMPJUTER!!!
Taj sam rad trebao poslati prije dvije sedmice. U medjuvremenu sam morao deinstalirati sve programe(usmrtila se makina), pa sve nanovo i tako nisam imao sanse da ga dovrsim.
Taj mi se VEGAS 4.0 dopada strasno, mozda zbog moje vezanosti za programe Sonic Foundry-a ili zbog tog sto sam vec instalirao razne, kao ADOBE premier 6.0 pa Pinnacle Studio i skontao sam da su bez, za mene, bitne potrebe prekomplikovani. Malisa Las Vegas je program boli glava, ne bi ga Sony dzaba otkupio, mislim, nego cim nesto saznam o tom plug-in-u, javit cu ti, i nadam se da ce to biti brzo!!!
Pozdrav
Mario :wink:

Ad Fines
13-03-2005, 12:12 AM
Jesi probao Vegas 5? :wink:

acaradio
13-03-2005, 01:37 AM
Problem se resava sa Sonic Foundry MainConcept MPEG-1,2 v1.0 ...ja koristim njega, tako da mi otvara MPEG 1 i 2 u Sound Forge-u 6 i Vegas-u 4, (ne radi sa Sony Vegas 5 i Sony Sound Forge 7). E sad, gde ga naci...to ne smem da kazem, jer vidim da se na ovom forumu ne sme pricati o nelegalnom software-u. Moze se naci na internetu.

Mandragora58
13-03-2005, 01:42 AM
Koja je razlika kod Vegasa 5.0? Da li je nesto drugacije? Ako jeste gdje da ga nabavim i kako? Vazno mi je i vrlo hitno!
Hvala unaprijed :roll:

acaradio
13-03-2005, 02:00 AM
Razlika izmedju Vegasa 4 i 5 ? Pa, prva je razlika to sto je sada njegov gazda Sony, a ne Sonic Foundry. Ja nisam probao 5-icu (mada je imam na nekom cd-u), jer sam veoma zadovoljan sa 4-kom (retko ga koristim za video, meni sluzi za audio kreacije). Cuo sam da nova verija podrzava importovanje Macromedia Flash, a podrzava i 4:2:2 semplovanje
Najbolje da odes na Sony Media Software website i informises se o Vegasu 5.
http://mediasoftware.sonypictures.com/products/showproduct.asp?pid=914

mirzaa
13-03-2005, 03:02 AM
koristim ja 5cu. nisam ranije verzije probo al 5 je zakon. i flash i sve peezdareeje.. odli?an mi je program

SandRob
13-03-2005, 09:06 AM
ja koristin 4. iman i 5 ali nisan vidi nikakve bitne razlike. cak mislin da nisu dodali ni nove efekte. i cini mi se da 4 lipse radi i bolje mi pokazuje u realtimeu.

Ad Fines
13-03-2005, 12:19 PM
Meni rade i jedan i drugi odlicno.Ja u 4 nisam mogao skidati video sa kamere putem firewirea,pa sam materijal ripao u Premiere 6.5,a opet premiere mi nije radio dobro mada je original,pa sam si nabavio 7.0 koja radi bez premca.Kasnije sam nabavio Vegas 5 i firewire radi bez problema..Ne vjerujem da su izbacili novi proizvod a da ga nisu ni taknuli?

Koja je razlika kod Vegasa 5.0? Da li je nesto drugacije? Ako jeste gdje da ga nabavim i kako? Vazno mi je i vrlo hitno!
Hvala unaprijed
Sa oficijalnog sajta skini demo i probaj! :

Mandragora58
16-03-2005, 12:39 PM
:P Uspio sam instalirati Vegas 5.0d ali nisam u stanju da ga pokrenem jednostavno nece da reaguje na PLAY, :cry: sve ostalo ide. Otvaranje programa traje takodje par minuta, sto mi djeluje nekako nelogicno...sta grijesim, sta da se radi?
Za svaki sam odgovor vjecno zahvalan...
Mario :wink: