View Full Version : Hardware i software
dr.Ru
23-02-2005, 08:24 PM
Ocigledno si hardware orijentisan umetnik. Koristis li Pro Tools plug-ins (imas neki favorit?) ili ti je od softwarea bitan jedino sekvencer?
vlado
23-02-2005, 08:31 PM
Naravno da koristim ponekad i plugg-ove. Ima ih koji stvarno dobro rade. Mada, generalno, software me podsjeca na "cyber sex". Nema brale dok ne dodirnes:)) :wink:
Sigurno da je ljepse kad uzmes i vrtis dugmice nego da letis misem.
dr.Ru
23-02-2005, 08:36 PM
:D istina :D
stvarno se bogati hardware rackovi nalaze u Barbi. Mogao bih o svakom dosta da pitam, ali ono sto me je potpuno odusevilo jeste preamp za slusalice :wink:
nisam mogao da verujem: Imam kuci AKG K141M, znam kako zvuce.... a kada su pustene kroz ono malo cudo, ostao sam bez teksta.
vlado
23-02-2005, 08:56 PM
Preamp BOZO-konstruisali su nasi prijatelji(razvojni ing.), sprava je full analog sa apsolutno spic komponentama untra. Zvuci tako da ne bi prepoznali slusalice. Mrkli mrak. Ja sam ostao bez teksta.
Mozda bi ga mogli negde naruciti ....ili nije za prodaju ......jel skupo napraviti .....?
vlado
24-02-2005, 05:09 AM
Moze se pricati sa ljudima. Vrh su. Jedino sto je stvar u fazi patenta a i cijena se mnogima ne bi dopala. Komponente su same po sebi preskupe(razlog cijene). 1 ch pre oko 1000 eur. Brrrr :roll:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.