View Full Version : Predlog povezivanja sajta sa strucnim medijima i kucama
Predlazem obavezan kontakt sa tim audio mag om .....Kontaktirajte Gutu i razmenite reklame....vi tamo on ovde....ta akcija koju su predlozili za demo snimke ....moze i preko foruma......pitajte njega za svaki oblik saradnje....posto i oni u svakom broju pozovu nekog producenta ....pa mozda i oni da kazu taj i taj producent mesec dana na forumu tom i tom ...povecali bi jezivo dolazak.....mozda da porazgovarate sa Mikijem ....Sky Music......vi reklamu a on besplatno davanje uredjaja za testove ....pa da mozete da date neke lepe recenzije ili mp3 primere....
mislim da je sve ovo realno
Pozdrav
lesha
03-02-2005, 03:08 PM
mislim da bi time samo mogli da dobijemo u smislu reklame..
nasa velika prednost je sto informacije imamo skoro trenutno (mislim na novi hardver i softver), dok na music mag treba cekati 2 meseca..
njihova prednost bi mogla biti u tutorijalima i ekskluzivnim testovima/preview-ima (posto vec imaju kontakte sa proizvodjacima)..
poslao sam nekoliko pp Dr .RU gde smo otisli jos dalje u prici...povezi se sa njim ....valjda je sacuvao moje skrabotine
Tiki the Boyler
03-02-2005, 03:35 PM
Lijepo...
s tim sto forum (kao internet tvorevina slobodnog uma) ne bi trebao nekriticki postati promoter pojedinih firmi/uredjaja/distributera...
Dakle, nikako ogranicavanje na jednog distributera! Jer ih ima vise! I nijedan nije idealan!
lesha
03-02-2005, 03:45 PM
tiki, nemoj nista da se plasis :lol: :lol: :lol:
Tiki the Boyler
03-02-2005, 03:47 PM
Lesha, moram da se plasim...
... za forum :!:
mislim da rumski.com ima na pocetnoj stranici mesto za reklame tako da tu nema problema
cipela
03-02-2005, 08:24 PM
Lijepo...
s tim sto forum (kao internet tvorevina slobodnog uma) ne bi trebao nekriticki postati promoter pojedinih firmi/uredjaja/distributera...
Dakle, nikako ogranicavanje na jednog distributera! Jer ih ima vise! I nijedan nije idealan!
Tiki ne boj se nista. 'Ocemo li urgirati kod V.... da i sljedeca plata bude uredna i na vrijeme radi ove brige za RF? :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.