Želiš da testiraš najsavremeniju audio opremu ? Dođi na besplatan SAE TEST LAB!
By diviner
Published: October 18, 2011

SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija u saradnji sa kompanijom Player, liderom na domaćem tržištu prodaje i distribucije profesionalne audio, DJ i studijske opreme i razglasa, u subotu 22.10.2011. od 12-17h, organizuje prvi  TEST LAB u Srbiji u prostorijama SAE Instituta Beograd!

Player će specijalno za ovu priliku opremiti SAE prostorije, i omogućiti posetiocima prve “laboratorije zvuka” u Srbiji, da potpuno besplatno, oprobaju svoje umeće na najnovijim DJ uređajima, otkriju prednosti poslednjih verzija programa za muzičku i live produkciju! Takođe, svim zainteresovanim kreativcima biće pružena mogućnost da postave pitanja o svemu što ih zanima iz sfere poslednjih muzičkih tendencija, kao i da otkriju neke od trikova pravih profesionalaca!


Native Instruments, Vestax, Akai, samo su neka od imena brendova čiji će najnoviji proizvodi biti dostupni za testiranje 22. okotobra, uz Traktor i Ableton platforme u realnom DJ i studijskom okruženju.
Gosti prvog „Test lab“ dešavanja u Srbiji su Sevdahbaby - velika regionalna zvezda; Aki Species - jedan od domaćih producenata koji je zahvaljujući svojoj muzičkoj produkciji obišao brojne svetske festivale; Damjan Eltech - naša mlada zvezda u povoju; Nikola Galamgia Krstojević - predstavnik Player tima; Nenad Petronijević Shoxy - ispred tima SAE Instituta Beograd, i mnogi drugi. Svi oni će zajedno sa posetiocima testirati mogućnosti najnovijih software-a i hardware-a. 

Istog dana od 14 -17h, posetioce očekuje “Open Day” SAE Instituta Beograd, koji predstavlja odličnu priliku da se iz “prve ruke” svi zainteresovani upoznaju sa vrednom opremom i jedinstvenim SAE programima, da razgovaraju sa profesionalcima iz industrije, kao i da čuju razloge zbog čega se više hiljada studenata širom sveta odlučilo baš za SAE Institut, vodeći centar obrazovanja u oblasti kreativnih medija. Ovaj jedinstveni dan “Otvorenih vrata” nudi mogućnost da se upoznate sa jedinstvenim sistemom obrazovanja u oblasti filma, muzike, web&multimedija i 3D animacije! Dobrodošli!

 
Smešten u samom centru Beograda, SAE Institut Srbija je deo globalne mreže fakulteta, koja obuhvata više od 55 ogranaka širom sveta, sa  tradicijom dužom od 35 godina. SAE Institut Srbija obrazuje buduće profesionalce za poslove u okviru industrije kreativnih-digitalnih medija, nudeći specijalizaciju za audio inženjering, filmsku digitalnu produkciju, web&multimediju i 3D animaciju. .Programi obezbeđuju veliki izbor kurseva, od brzih vikend kurseva i kratkih specijalizovanih kurseva, do akademskih programa koji su akreditovani od strane  Middlesex Univerziteta iz Londona .
Za sve informacije možete kontaktirati: SAE Institute Belgrade

Čika Ljubina 8, sprat 3, tel. +381 (0) 11 2626 632, Kontakt osoba: Milena Popovic,  Tel: 065 33 42 497 Email m.popovic@sae.edu, web:  http://belgrade.sae.eduDiscuss this article in the Forum!