ISKORISTI SVOJ TALENAT NA SAE EXPRESS KURSEVIMA PO PROMOTIVNOJ CENI SAMO U JULU MESECU!
By diviner
Published: July 19, 2011

ISKORISTI SVOJ TALENAT NA SAE EXPRESS KURSEVIMA PO PROMOTIVNOJ CENI SAMO U JULU MESECU!
Voliš kameru i filmsku umetnost – želiš da naučiš proces kreiranja kratkog filma?
Zanima te kako se pravi flash igrica ?
Hoćeš da naučiš proces pravljenja elektronske muzike ?
Nauči sve na jednom mestu – na SAE EXPRESS kursevima po PROMOTIVNOJ  ceni samo u JULU mesecu !

1. Kurs Programiranja flash igrica – subota I nedelja (  23. I 24.7 ) od 10-17h

Ovaj dvodnevni kurs je namenjen svima koji bi hteli da se oprobaju u programiranju igara. Kurs pokriva osnove programiranja, sintaksu Actionscript-a i realizaciju bazične "Space shooter" igre. Kurs je praktičnog tipa i svaki polaznik priprema, programira i realizuje igru pod nadzorom  stručnog predavača Srđana Markovića, profesora SAE Instituta Beograd.   

2. SAE Express Film – subota I nedelja ( 23. I 24.7 ) od 10-17h

SAE Film Express kurs je namenjen polaznicima koji žele da uzmu kameru u svoje ruke i proizvedu kratki film, pod nadzorom profesionalaca iz industrije. Sve od scenarija, kamere, svetla , opreme za montažu biće Vam na raspolaganju ! Predavanja se vrši na engleskom i srpskom jeziku, a predavači kursa su profesori katedre Gigital Film Making na SAE Institutu Beograd, Alan Robertson i Andreja Hamović .

3. SAE Express Music – subota I nedelja ( 30. I 31.7 ) od 10-17 h

SAE Express music je namenjen onima koji žele da postanu kreativni uz pomoć svoje muzike! Pod budnim nadzorom profesionalaca iz industrije svakom studentu je obezbeđen Macintosh kompjuter kao i Ableton software kako bi ovladali veštinom editovanja, re editovanja i mixanja omiljenih kompozicija- sve u cilju kreiranja sopstvenih muzičkih numera! Predavač kursa je Nenad Pertonijević, predavač EMP kursa  na SAE Institutu Beograd.

Sve informacije o SAE EXPRESS kursevima  možete dobiti pozivom na broj telefona : 011.26.26.632. ili na  www.belgrade.sae.edu.

Požuri , broj mesta na kursevima je ograničen!

 Discuss this article in the Forum!