|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pre svega puno postovanje svima na ovom forumu.
Znam da je ova tema obradjivana u bezbroj navrata i ne samo ovde nego i na drugim mestima.Dakle , nakon svih mogucih pokusaja da resim problem ponudjenim resenjima i tutorijalima nisam uspeo.... ![]() Najpre upozorenje da radim sa potpuno amaterskom "masinom"... Lenovo t410 ...Win7 64 bit , Intel Dual core I5, 2.67 GHz ,6 GB..Cubase 5..Integrisana zvucna. Bez velikih ambicija , vise kao malo zezanja, uz ovo koristim midi controler Korg Micro Key 37... Evo u cemu je problem. Praktincno je nemoguce "usnimiti" razlozeni akord na klavijaturi.Da ne govorim o ritmicki zahtevnijim akordima.Na snimku se dobija , recimo svaki drugi ton , potpuno van ritma pesme... ![]() Koristim Asio4All drivere (poslednji update) i prikazana input latency je 6,3...a output 5,8.Prema svemu sto sam ja do sada procitao ovi parametri nebi trebali ovako pogubno delovati na zvuk. Uzgred , pomislio sam da nije problem do klavijature ,ali nije.Na suvo (dakle bez usnimavanja) sve radi perfekt. Cenio bih svako misljenje jer je frustracija dodirnula plafon... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slab komp ili nesto drugo? | BillySound | Computer Hardware | 43 | 29-10-2012 01:14 PM |
Asio for all v. 2 drajveri ili nesto drugo? | disco violence | Audio Software | 4 | 11-11-2011 03:59 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |