|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav drugari...
Na moju veliku zalost moram da gradim sistem od nule. Vrisnuo je hard sa acronis imageom i sve je otislo u pitu ![]() Moje sledece pitanje je da li ima smisla vise instalirati stari cubase 5 i baviti se jbridgeovima u 2018 godini? Cubase jednostavno MORA biti maticni daw, sto zbog navike, sto zbog fenomenalne integracije Motifa sa njim... Kakva su vasa misljenja i preporuke po tom pitanju? Pokusavao sam i abletone i reapere (koji su btw odlicni softveri) ali nikako da se naviknem da letim kroz njih. Hvala i pozdrav!
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sadrzaj pamćenja je funkcija brzine zaborava. Tu pricu valjas?
![]() Kao sto rekoh nemam zivota da prelazim iz prirodnog okruzenja u 'neprirodno'. Takodje si previdio da mi i treba radi te steinberg/yamaha integracije sa motifom.. Trenutno imam problema sa 'vremenom' da kupim full verziju a bio bi pravi momenat s obzirim da krecem od nule.. Sto je jos gore pravog vremena nemam s obzirom da sam u sred tekuceg projekta sa nekim strancima i treba mi masina ASAP. Nije mi do sprdnje :/
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pa jbridge moraš upotrebljavat i s cubaseom 9 ako ne želiš imat isključivo 64 bitne VST-ove, tako da golf dvojka je golf dvojka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
To da! Ali sad vise manje/vise sve (valjda) postoji u x64 arhitekturi..
Kako idem sve novo, razmisljam na glas koje su opcije... A oni cubase elementsi i ostale skracene verzije? Kako to radi? Ili ste svi na ableton/reaper/studio one i sto sve ne? ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam u svom kućnom studiu na golfu dvojci, a na poslu na 9-tki
![]() Tako da ne znam ove alternative ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Vidim ja fino bice opet golf 2...
Nego sto je najgore, kad vremenom podesim sistem da sve funkcionise bez greske + napravim backup, vozicu tog golfa do 3028.. Zbog toga i pitam sto su najpametnije opcije, jer ja ocigledno nisam dovoljno pametan :P
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jel moguce da novi cubase nema jbrige integrisan.Brate cubase nuendo i studio one su malte ne potpuno isti ja ih ne razlikujem po opcijama i pocetnim shorcuutovima sve mi na istu foru,bar meni.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
NoRegrets - SISTEM | grgule | Video editing (produkcija) | 0 | 16-10-2013 10:03 AM |
Sistem rada? | DaBear | Darko Juranovic 'D'KNOCK' | 15 | 13-09-2012 12:43 AM |
K> 5.1 zvucnicki sistem | sub | Kupujem/trazim | 1 | 05-04-2012 12:55 AM |
Sistem rada? | DaBear | Nik?a Brato? | 2 | 21-01-2011 01:54 PM |
Referentni sistem | dr.Ru | Razno | 8 | 26-01-2005 08:57 AM |