|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
jel jx8p ima u sebi gm ili gs ??? zanima me iz razloga sto sam uzeo konacno bcr2000 prvenstveno zbog jx-a , pa eto to je moja "muka" gledao sam user manual za jx-a ne pise nista na slicnu temu pa ako neko nesto zna super
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
pa pobogu alavux
pa zar je JX 8p multitimbralan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajde prevedi GS i GM ![]() ![]() ![]() nece ti koristit Behringer uz to ali kenton control freak, onaj neki kontroler od peavey, PG 800 sigurmo oce ![]() a u logicu imas dobar envirement ja JX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
znam za pg-a ali buraz gde ga iskopati na balkanu za neke realne pare ??? nemoj mi se smejes za gm/gs
![]() ako znas midi cc chart map i sl. za njega davaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
imas virtualne programere
a za GS : GM ti je oprosteno ![]() http://www.synthzone.com/mschreier/ neznam bas da to radi s CC ali prima SYSEX naredbe 100% i to radi odlicno a PG 800 na ebayu potrazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
hvala na sajtu , najverovatnije cu uzeti jos jedan ako je cifra povoljna i nije sa beli tasterima posto tog vec imam ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mislim da se vas dvojica niste razumjeli. .,.
ne treba alavuku GM. vec hoce da sa BCR kontrolira JX-8P parametre, da nemora kupiti PG-800, ako se ne varam ? JX-8P prima samo SYSEX naredbe, to je bilo prije doba midi cc mapa. medjutim, BCR moze emitirati SYSEX ![]() ![]() imas nekakav learn mode ako se ne varam.. i kad ga jednom namjestis za sve parametre, to save-as kao template. ukratko, ne trebaju ti softverski editori, kad imas BCR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
bravo clusterchord :] pogodio si poentu :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
da preko BCR-a mozes kontrolisati parametre u JX-8p bez problema
vecina sinteva iz tog doba imaju dovoljno kratke sysex poruke da BCR izadje snjima na kraj ... za 5 minuta napravis preset za jx-8p uostalom evo lista sinteva iz 80-ih koje sam terao preko BCR: Matrix 1000 Matrix 6 (mada obe sprave same sporo reaguju na nadolazeci sysex i sporo menjaju parametre , slicno se ponasaju i kad ih editujes preko nekog softver editora, znaci smatraj BCR kao editor a ne kao kontorler ) Juno alfa 1 (MKS-50 , JUno 2) Jx-8p Cheetah MS 6 (sa novim epromom prima midi cc za sve svije parametre , medjutim u originalnom izdanju nema tu mogucnost) MKS - 80 - napravio sam preset za njega , dok ga jos nisam imao , znaci BCR je ladno pamtio sysex poruke za programiranje Super Jupitera ,medjutim nikad ga nisam isprobao jer kad mi je MKS stigao, behringer je vec otisao Korg DW 8000 - bez problema ako se setim jos necega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Zar to košta 165 uraca?
Pa to je bagatela!!! Ali jel fakat svi parametri rade sa Matrix-om 6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
bagatela , sve u jednom tj mogucnosti su pa neogranicene sa bcr-om
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanje,ali... | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-10-2007 08:52 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |
I ja cu malo.... | Ad Fines | Promocija radova | 6 | 15-03-2005 07:17 PM |