|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
|
![]()
ako na adatu imas 8 analoh in i out onda mozes sa routhingom kroz adat in na kartici da posaljes nazad kroz out kartice pa na in adata i onda analog out koji god hoces
kartica adat in--->kartica adat out--->adat in--->analog out
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
joooooooooj.....
![]() ![]() ![]() Nista od syncronizacije!!!!! Prorade meni klikeri al uglavnom malo kasne!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto se tice mixera uzet cu onog 3282 zato jer je novija serija i ima uz brojeve oznaku "A". Jedino sto nema MBridge al mozde se moze dokupit. Malo cu se ovih dana poigrat pa mozda nesto i napisem oko toga(ako bude vrijedilo pisat)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovo je sa sluzbenih stranica a ja cu na to sve dat svoj komentar kad budem pokusirao
Channel inputs 32 Mono channels 24 Stereo channels 4 Subgroups 8 INVISIBLE MIC PREAMPS 24 EQ (mono channels) High, low, 1 x semi-parametric mids, low-cut 3-band EQ (stereo channels) 4-band Aux sends 8 Stereo aux returns 4 Channel inserts 24 Talkback mic internal Phantom power +48 V |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
|
![]()
ne znam ja bi ti preporucio da mozda prodas njega i uzmes onaj digitalni behringerov DX3216...mnogo je jak
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto se tice onog adata kojem ne radi mehanika,nasao sam istog i to u super stanju (ALESIS XT20) za 230 ? (polovan naravno) pa moram povuci pitanje kako ga ubacit i synhronizirat sa ostalim komponentama. Njega bi spajao na komp 3 na kom je od danas MARC X. Sad mi treba vasa pomoc!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Administrator
|
![]() Quote:
i obrnuto... time dobijas sinhronizaciju sample ratea i 8 kanala audia. ako hoces sink transport komandi onda ti treba serijski kabl koji vezes na komp (maticnu plocu) i ADAT... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Spojeno je kako si mi rekao. Sa serial porta na maticnoj povukao sam kabal na adat,al adat ne krece kad stisnem "play". U setupu kod nuenda za synhronizaciju sam pokusavao manje vise sve i svasta al nema promjene,stovise,nekad mi nuendo napise nesto kao "timecode" i stoji,pa cak i ne mogu pokrenut nuendo. Mozes li mi reci sta tocno i gdje trebam podesiti da mi adat krene sa nuendom. Ovakve stvari me izludjuju. Sve konektiras kako treba a on se pravi glup.Ista stvar se desavala i sa karticom,ja je stavim po propisu,a windowsi je ne vide!Ja na"add new hardw".....nista! 100 puta restartam kompjuter....nista. Skoro odustanem,kad on meni ....najednom nadje novi hardwer i trazi drivere....ma nemoj....sad kad ti hoces onda moze,a kad sam ja to htio ne dozivis me. Cudne su sve te spravice kad se pocnu inatiti,al manje vise im je taj trud uzaludan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
behringer T-1 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 08-03-2009 03:36 PM |