|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima na Rumskom,
pratim forum i odlican je, imam pitanje: da li neko servisira Rolandove instrumente u Novom Sadu (jedna dirka na Rolandu RD-500 je "propala"- drugar mi kaze da se otka?io neki teg). Zvao sam MITROS, oni su prilicno skupi. Jel ima neka jeftinija varijanta? Unapred zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Prvo izvinjenje sto ovako dugo ne odgovaram (imao sam neku guzvu)...
Klavijaturu sam otvorio, na jednoj dirci se odlomio teg i blokirao nekoliko susednih dirki. Polomljeni deo sam izvadio, i sada sve radi (osim sto je otpor na polomljenoj dirci los-naravno), dok ne kupim doticni deo i ne zamenim ga. Unutra je mehanika extra jednostavna, i bilo bi steta da sam MITROSU ostavio 20e. Pozdravi... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Space Echo - Servis / Reparacija ! | aif | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 31-07-2009 01:24 PM |
Potreban Serviser (Roland R8) | Tolerancija | Razno | 2 | 21-03-2009 11:31 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
Kawai ES1 Digital piano ??? | hrza | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 21-04-2006 05:31 PM |