|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
VIP Member
|
![]()
I meni ispade tako, a nije da se nisam trudio da kliknem na link.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 12-10-2017 at 07:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#84 |
Pro Member
|
![]()
E, o tome ti prièam. Potrebno je malo potruditi se, a ne samo kukati i slegnuti ramenima.
![]() Zezam se... Ne znam zašto ti ne otvara, embedovano je, meni otvara. Kanal na MixCloud-u gde dotièni objavljuje ovaj svoj underground nastavak života svoje emisije je: https://www.mixcloud.com/MisliteMojomGlavom/ Iskopiraj to, pa pronaði, poslednji je post. ![]()
![]() |
#85 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Samo katakombe care! ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Member
|
![]() Quote:
Kakva je to muzika koja živi u mraku i nema snagu da izađe odatle? Ko to sluÅ¡a? "Alternativci"? Kod nas je toliko alternativaca da je to postalo opÅ¡te mesto. Maltene se sve svodi na dva mainstream-a na folk i na alternativu. I ako mi je dozvoljeno, ne slažem se sa tim da je sve stvar muzičkog ukusa. Muzički ukus nije izbor tvoj, moj, njegov. To je nametnut program i zavisi od mnogo faktora. Da živimo u Avganistanu, voleli bi neku drugu muziku (na primer). Da smo u nekoj Kineskoj provinciji, drugi bi nas ritmovi vozili. Kada ljudi govore o ukusu, uglavnom misle na "izbor", a njega zapravo nema. mnogo toga se odvija na podsvesnom nivou, mnogo estetskih (i drugih) arhetipova je u igri i mi se tu mnogo ne pitamo. JoÅ¡ jednom ću istaći - muzika se ne bunari. Ona treba da je toliko energetski jaka da joj se ne možeÅ¡ odupreti. A ne toliko skrivena i slabuÅ¡na da se umesto radosti muziciranja sa njom igramo žmurke i alternative, tj posebnosti (biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj? Bojim se da je to najveća estetska podvala koju neko može nekome da ponudi ) Izvinjavam se na ovom.."interludijumu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
VIP Member
|
![]()
Aha, taj rad
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#89 |
Pro Member
|
![]()
Ne slažem se sa tobom Žileteu
![]() Devedesetih su nam donosili one bugarske kasete, pa onda ideÅ¡ od dilera do dilera, stalno neÅ¡to tražiÅ¡, eksperimentiÅ¡eÅ¡, kupiÅ¡ na ćoravo, učini ti se. S druge strane pacovskim kanalima ti doturaju fanzine, dođe i pokoja Heroina iz Hr, s ove strane pratiÅ¡ prvo Ritam, pa Ritam zabave, XZ, i tako redom. Ja sam muziku godinama naručivao od jednog lika iz NiÅ¡a, imao je nebesku kolekciju svega mogućeg i nemogućeg. Načujem neÅ¡to u Kramerovoj i Perinoj emisiji na Radio Politici, pa pitam, levo, desno, mnogo viÅ¡e smo se tada družili, informacije su iÅ¡le od čoveka do čoveka, nije bilo Gugleta, pa na klik. Ne znam, ja muziku ne delim na jaku, ili ovakvu, onakvu, samo na onu koja mi se sviđa, i na onu koja mi se ne sviđa. Pomenuo sam žanrove jer Fridom već milion godina neguje taj neki mračniji fazon, zato. Malo je, da ne kažem malo viÅ¡e zahtevniji za nekoga ko uÅ¡esa ne voli da izlaže klizećima u Å¡esnaestercu. U principu, u redu je i ako smatraÅ¡ da je dobar mjuz samo onaj koji dolazi do tebe, međutim, u tom slučaju, ne bih se kladio da ne propuÅ¡taÅ¡ neke mnogo dobre note.
![]() |
#90 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Siđi ti prvo, pa onda drži slovo kako je bezbedno! UbiÅ¡e leđa. P.S. Å*ta beÅ¡e ovde tema? Reaper?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 01:46 PM |
gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 11:30 AM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |