|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
Naravno, sve koje si nabrojao su vrhunski producenti ali ipak, za mene licno je Premier na vrhu liste, a i 9th Wonderu je sigurno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#86 |
Senior Member
|
![]()
Zar ti toliko smetaju ovih par postova koji su off topic? Ne zelim da zvucim drcno zato me ne shvati pogresno ali ne shvatam cime si ti isprovociran.
![]() Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Member
|
![]()
hehehe
![]() ps: Da, Sid Roams su uboli definitivno par odlicnih stvari za Evidence-a i to mi je bas onako UNGH...ali kad im je Ev rekao da mi posalju snippet...poslali su mi snippet od 20 instrumentala..pocetna cena im je bila 1600 dollara svih 20 zajedno nisu bili ni upola dobri koliko jedan bit naseg dobro nam poznatog big bossa! znaci, mnogo su me razocarali... Marco Polo je takodje odlican al mnogo prepotentan (ostalom kao i Masta Ace pa se valjda zato dobro podnose haha).. meni se takodje svidja Timbov fazon, nebitno dal krade il ne krade. Ajde, kad bi smo mi videli polugore ribe na rep zurkama da nije bilo timbe i ekipe? i dalje bi smo imali partijanje uz hard core rep i odnos 20% zene (ako uopste) i 80 i vise % muskaraca ![]() ps: aj otvorimo temu da ne ljutimo narod? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-=Koliko visoko cujete?=- | ProkDu | Razno | 37 | 31-10-2006 12:24 AM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |