|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
uberneinteligentna pitanja, al mislim da su na mestu..
Kao shto ste vec primetili, trazim zvuchnu kartu, i sad se neshto premishljam i prerachunavam, pa sam u fazonu da kupim 003 od digi-a.. iz par razloga: original sekvencer, koji se nece zabadati kao shto mi se sx zabada.. pracenje svetskih standarda, i udovoljavanje mushterijama znam kakvi su mu preampi i d/a konverteri.. (pricha se da su isti kao na 002, tako da sa tim imam iskustva) e sad, glupa pitanje su: kakva su vam iskustva sa samim pt-om? poshto tamo gde sam shljakao kao asistent je bio malo problematichan.. jako chesto se zabadao zbog buffer lenght-a.. iako je postavka bila: stereo traka sa matricom i nekoliko mono traka za snimanje vokala.. i kako shljaka sa krekovanim programima? znam, mogu dobiti ban zbog ovoga, ali ako vec kupim to, moracu i da jedem prokletu kartu.. recimo, tamo gde sam shljakao, lik je kupovao originale svega.. pa chak i sonnoxa (rtas/tdm, shta li je) iako sam prichao da ce uskoro i native varijanta.. pozdrav i hvala puno.. mislim da nije pitanje za sekciju studijske opreme, zato sam i stavio ovde.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja sam bio odusevljen bombfactory paketom plugin-ova , jedna od stvari zbog kojih sam zavoleo pt!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
josh koji utisak?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
taj pro tools le koji ide uz njega ima samo 32 kanala - to znas?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Uz Music Production Toolkit moze da se prosiri na 48 kanala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ako mislis da radis sa midijem intenzivno ,editing i malo ozbiljniji pristup,bolje odustani!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
o da.. razmishljam o tome.. znam, lakshe je u cubaseu.. al jednostavno nemam srece sa sx3 nikad.. uvek radim na nekom sjebanom..
chek, LE ima samo 32 kanala? a koja verzija onda ima vishe? i kolko para je ona? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sony (Sonic Foundry) Acid useri, ajmo!:) | Jan | Audio Software | 3 | 14-09-2009 12:55 PM |