|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Mason
|
![]()
Nisam ni trebao da sumnjam... ovaj je bas vintage
![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
MAO
|
![]()
ako se neko bavi muzikom iskljucivo zbog semafora.. e onda jebiga! ... tako je sve i otislo u qrac..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jos nisam cuo plocu (ovih dana cu..) ali ceo deal je jasan! "Biznis frst"!! Svi su srecni - publika najvise, muzika, krediti kartice sve za "DZ"...Telekom kuca happy - bice novih pretplatnika kad se potrose kartice, Chola srecan, jos ga ljudi nisu zaboravili - moze opet neka turnejica da se odradi; Producenti - srecni - bili u dva mega studija, lozenje itd...Samo nama nefto fali. Po meni, ljudi koji garantuju ovakve tiraze, treba ipak malo da se potrude jer imaju vose sanse da urade nesto dobro, da podignu nivo u kvalitetu pesama, teksta, snimanja, miksa, mastera itd... Isto sam se i iznervirao kad sam cuo novi Madonnin album! Kucna produkcija, synthi / filter/ house od pre 5 godina. U kolima zvuci super, u studiju nista specijalno! Pre je svaki album bio ludilo od produkcije, itd..ovaj ne! Ali ona prodade 9 miliona sirom sveta i onda poce turneja gde su karte isle do £250 komad!!! To izgleda dolazi sa godima - ide se na sigurno! sta sad...idemo dalje! Cija ploca uskoro izlazi da napadnemo nju ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
tvoja ! :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Mason
|
![]()
Eh... ako se sve gleda kroz biznis, onda su i ratovi sasvim opravdana stvar... sto da ne? Besposlichari ubijaju tamo gde je to dozvoljeno, vojna mashinerija se vrti i prave se pare... ma sve funkcionise super
![]() Mislim, stvari su mnogo prostije nego sto to izgleda, a postaju komplikovane samo kad krene da se pravda ono sto nema opravdanja. Ako se raspali o tome sta je kitch, sta neukus, onda prica nema kraja i mogu se okretati cinjenice, manipulisati... do mile volje... Na takav nacin i pesma "Mile voli disco", moze da se svrsta u sam vrh umetnosti ![]() Potpuno se slazem sa Vrachem da bi ljudi koji su u situaciji da malte ne diktiraju ukus ipak mogli malo da se potrude i dovedu to na neki prihvatljiv nivo... Mislim, niko ne trazi od njih da prave fuge, ili neznam sta, ali da barem zadovolje osnovne kriterijume estetike. Vec sam rekao, ako je u pitanju Zdravko, mogao je barem da "lepo i korisno" spoji u onoj meri koliko je to uradio Gibonni. Pitko, prihvatljivo. "ulazi u ushi", ali ne i neukusno...
![]() |
#89 | |
Moderator
|
![]() Quote:
"MALO SELO, ZELEN LUG..." ?!?!?!?! :o Pa to je bre klasicna muzika za danasnje prdaljke!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Press Rec. / Uuu La La La Album | PR Music | Promocija radova | 0 | 22-06-2009 12:44 PM |
Fenomenalan album!!! | Eeva_r&b | Razno | 11 | 07-03-2009 12:32 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
Treci album | Mogli | Vlado Georgiev | 1 | 25-02-2005 12:09 PM |