|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i Gale budala, uzeo da pushta bradu bash kad mi je oftamolog rekao da treba da nosim naocare! Jebes ga... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Deki, nisam video ovde nikakvo pljuvanje i niske udarce sa moje strane, bar nisam imao nameru. Ako tako mozda izgleda, izeditujte, ili mi recite, ja cu izeditovati.
![]() |
![]() |
#83 |
VIP Member
|
![]()
Sad sam procitao prepisku od danas....boze sta se sve desilo i napisalo ???!?!
A krenuli smo samo sa vestima da se pojavio novi mikser na trzistu ????!! srbijaaaa bato! |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Nemoj ti mene pogresno da kapiras... samo sam hteo da pojasnim stvari, a izgleda da sam ih jos vise zakomplikovao ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]()
Ne, ja se sad zabrinuh za sebe, iduci onom narodnom - ako ti jedan kaze da si magarac, ne obracaj paznju, ako ti kazu trojica, okreni se da vidis tragove kopita
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
Posto sam video nastavak diskusije o novom SSL mixeru, jedino sto mogu da ovom svemu dodam je da vas sve molim za izvinjenje ili oprostaj ukoliko sam
(izmedju ostalih) krivac za ovaj OGROMAN off-topic, hocu da kazem, oprostite jednom dosta starijem (50+) kolegi, koji je sticajem populisticko-fasisticko-nihilistickih okolnosti u stanju prilicne depresije. Molim da me ne shvatite pogresno, dosta znam o muzici, verovali ili ne, to je ipak i nauka, ima tu harmonije, kontrapunkta, orkestracije, akustike, oblika, viseglasja... tek kada sam dosta o tome naucio, nesto studirajuci, a jako mnogo iskustvom, koju nikakva poletna mladost (nazalost) ne moze da nadoknadi, shvatio sam koliko NE ZNAM.... Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D. Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu, ali opet, ja sam na kraju karijere, pred penzijom, a zelim SVE najbolje onima koji su na pocetku, ili "zlatnoj sredini". Nadam se, i pored svega, da jos u muzici nisam rekao svoju "poslednju rec".............
![]() |
#87 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
![]()
Na tog
![]()
![]() |
#89 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
A svezina je individualna stvar, i Vi ste je posedovali pre 30 godina, svakako, kad se ja jos nisam ni rodio... Mislim da je bezveze da procitam ovakvo pisanije coveka koga cenim, koji je pritom DUPLO stariji od mene, bar je meni zao sto ste i Vi nesto ovakvo napisali i pre svega moj post na taj nacin protumacili! Ali ovo dokazuje genaralni stav vase generacije prema mladjim kolegama, koji su pronasli svoje mesto u ovom poslu, i znate, nije prvi, vec stoti put da se uveravam da razumevanje ne postoji. Nama ne da niko nije zeleo da pomogne, niti savetom, niti iskustvom, niti najbanaljnijom pricom, na pocetku, vec su se svi "predstavnici" stare shkole potrudili i da NAS SAPLETU! Zao mi je, Slobo, sto ispoljavate ovakav stav i sto sam ovako vas post protumacio... Sram Vas bilo!!! ![]() Quote:
Ili ste malo brzopleto citali moje postove iznad, ili ste isti kao i vecina "velikih" genijalaca iz vase generacije! A skapirao sam vas kao vrlo odmerenog i duhovitog coveka kada smo sa Marinom putovali u Babe na otvaranje novog hotela. Sada sam nekako, promenio misljenje... Na zalost... Svakako, POZDRAV!
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 12-10-2006 at 10:14 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Member
|
![]()
E kad budete isli u Babe opet cimnite me da popijemo neko picence kod mene : )
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |