Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2006, 08:16 PM   #81
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

Quote:
Originally Posted by idekius
Pa Perun je izrazio zelju da vidi Fidela dok je ovaj jos ziv, pa mi rekosmo... 'ajd' da sredimo to prijatelju... Ali... kad smo otisli tamo, Perun je pomesao Galeta i Fidela.... ono, nije da ne liche, ali...
Kada sam video da schokirano-uvredjenog Galeta oslovljava sa El Komandante, rekoh mu:
-Perune, Perune, to je nas Gaja, Fidel je ovamo..

Pa i Gale budala, uzeo da pushta bradu bash kad mi je oftamolog rekao da treba da nosim naocare! Jebes ga... Maaa... Dobra ta KUBA!!! I Partagasssss....
perun is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 08:51 PM   #82
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Sto bi se neko bilo kome pravdao? Zar treba polagati racune? Pa niko od nas nije valjda kriminalac, niti je ovo finansijska policija.

Izglada da me nije samo Perun krivo shvatio. Ljudi, pa je samo pokusavam da kazem da je on to sve zaradio (i svaka mu cast na tome) jer je snimao, aranzirao, komponovao, ali NE ISKLJUCIVO ONO STO VOLI!!!! Da li je kupio RADECI komercijalne projekte ili psy-trance, npr? Znaci, bas ovako, kako pise bez ironije. Sad, da li lose izrazavam ono sto mislim, ili vi povrsno citate, nem' pojma

@Deki, nisam video ovde nikakvo pljuvanje i niske udarce sa moje strane, bar nisam imao nameru. Ako tako mozda izgleda, izeditujte, ili mi recite, ja cu izeditovati.
Old 11-10-2006, 09:06 PM   #83
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Sad sam procitao prepisku od danas....boze sta se sve desilo i napisalo ???!?!
A krenuli smo samo sa vestima da se pojavio novi mikser na trzistu ????!!

srbijaaaa bato!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 09:10 PM   #84
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Izglada da me nije samo Perun krivo shvatio. Ljudi, pa je samo pokusavam da kazem da je on to sve zaradio (i svaka mu cast na tome) jer je snimao, aranzirao, komponovao, ali NE ISKLJUCIVO ONO STO VOLI!!!! Da li je kupio RADECI komercijalne projekte ili psy-trance, npr? Znaci, bas ovako, kako pise bez ironije. Sad, da li lose izrazavam ono sto mislim, ili vi povrsno citate, nem' pojma

@Deki, nisam video ovde nikakvo pljuvanje i niske udarce sa moje strane, bar nisam imao nameru. Ako tako mozda izgleda, izeditujte, ili mi recite, ja cu izeditovati.
Off, znam ja da si ti O.K. i ti i ja se vec dugo znamo... preko foruma, moje cimerke itd...
Nemoj ti mene pogresno da kapiras... samo sam hteo da pojasnim stvari, a izgleda da sam ih jos vise zakomplikovao rolleyes:
Old 11-10-2006, 09:19 PM   #85
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ne, ja se sad zabrinuh za sebe, iduci onom narodnom - ako ti jedan kaze da si magarac, ne obracaj paznju, ako ti kazu trojica, okreni se da vidis tragove kopita . Znam da je Perun malo impulsivan, ali ja sve vreme pricam o odnosu posao-ljubav prema istom, i nemam nameru ni skim da ulazim u bilo kakve negativne i licne rasprave. Ali, gresim jer navodim njega kao primer, a coveka uopste ne poznajem (vidis, mislio sam da je i snimatelj, a najmanje je to). A, za svaki slucaj cu da procitam celu prepisku, mozda mi je stvarno nesto omaklo
Old 12-10-2006, 02:24 AM   #86
slowstar
Pro Member

Posto sam video nastavak diskusije o novom SSL mixeru, jedino sto mogu da ovom svemu dodam je da vas sve molim za izvinjenje ili oprostaj ukoliko sam
(izmedju ostalih) krivac za ovaj OGROMAN off-topic, hocu da kazem, oprostite jednom dosta starijem (50+) kolegi, koji je sticajem populisticko-fasisticko-nihilistickih okolnosti u stanju prilicne depresije. Molim da me ne shvatite pogresno, dosta znam o muzici, verovali ili ne, to je ipak i nauka, ima tu harmonije, kontrapunkta, orkestracije, akustike, oblika, viseglasja... tek kada sam dosta o tome naucio, nesto studirajuci, a jako mnogo iskustvom, koju nikakva poletna mladost (nazalost) ne moze da nadoknadi, shvatio sam koliko NE ZNAM....
Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo
napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D.
Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu, ali opet, ja sam na kraju karijere, pred penzijom, a zelim SVE najbolje onima koji su na pocetku, ili "zlatnoj sredini". Nadam se, i pored svega, da jos u muzici nisam rekao svoju "poslednju rec".............
Old 12-10-2006, 05:11 AM   #87
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
El imate racun? Fiskalni?

El imamo, El Komandante

( "Alo Mladjo?...... Imam ljude za tebe... ma nema frke, ovo je premija.... Molim?! ... Ma premija, kazem ti, samo ti spremi onih 500 dinara!"

Na kog Mladju mislis? Kebinog kompozitora i textopisca? )
...
Old 12-10-2006, 05:48 AM   #88
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Na tog

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2006, 09:45 AM   #89
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D.
Postovani stariji kolega, Gos'n Slobo, to sto ste protumacili kao samohvalisanje bio je iskljucivo odgovor na prozivku, tj. neumesno pitanje odakle nama studio, takav mikser, pa jos i 2 pored njega, pa jos toliko takve opreme. Moja "CLIENT LISTA" koja je kod vas u postu pod navodnicima, kao i moje "zanimanje" i maltene sve je posluzila samo da coveku docaram kako se sav taj UPGRADE "odjednom" dogodio...

A svezina je individualna stvar, i Vi ste je posedovali pre 30 godina, svakako, kad se ja jos nisam ni rodio... Mislim da je bezveze da procitam ovakvo pisanije coveka koga cenim, koji je pritom DUPLO stariji od mene, bar je meni zao sto ste i Vi nesto ovakvo napisali i pre svega moj post na taj nacin protumacili!

Ali ovo dokazuje genaralni stav vase generacije prema mladjim kolegama, koji su pronasli svoje mesto u ovom poslu, i znate, nije prvi, vec stoti put da se uveravam da razumevanje ne postoji. Nama ne da niko nije zeleo da pomogne, niti savetom, niti iskustvom, niti najbanaljnijom pricom, na pocetku, vec su se svi "predstavnici" stare shkole potrudili i da NAS SAPLETU!

Zao mi je, Slobo, sto ispoljavate ovakav stav i sto sam ovako vas post protumacio... Sram Vas bilo!!!

Quote:
Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu
Pa, ako Vi niste znali, eto... bar ja znam vase godine.... Imam 27 godina, znaci okruglo DUPLO MANJE od Vas! Mislim da prica o "portfoliu", neuporedivo duzem, zvuci svakako realno, ali i SMESHNO! Pa vi imate samo godina radnog iskustva vise (minimum) nego ja zivotnog. No dobro....

Ili ste malo brzopleto citali moje postove iznad, ili ste isti kao i vecina "velikih" genijalaca iz vase generacije!

A skapirao sam vas kao vrlo odmerenog i duhovitog coveka kada smo sa Marinom putovali u Babe na otvaranje novog hotela. Sada sam nekako, promenio misljenje... Na zalost...

Svakako, POZDRAV!

Last edited by perun; 12-10-2006 at 10:14 AM.
perun is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2006, 10:21 AM   #90
nESbo
Member

nESbo's Avatar

E kad budete isli u Babe opet cimnite me da popijemo neko picence kod mene : )

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules