|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Moderator
|
![]()
Ne, brz je, momentalan... Druga je logika... Ali matori, pričamo o mixeru od oko 2000€...
![]()
![]() |
#72 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mozda mozes sa assignable encoder na yamahi, mada nisam probao ...
![]() |
![]() |
#73 |
MAO
|
![]()
kolko znam, nemaju ga svi, a i ako imaju, samo vlasnik mixete ima vremena da se time bavi pre tonske probe.
Kad smo kod Yamahinih digitalaca, preksinoć u Zagrebu mi jedan takav nije uspeo sejvovati skoro pola postavke settinga, te je monitoring bio razjeban, kompresori razdešeni i gainovi pomereni. Bug ili majstor koji je sejvovo, nije nešto uspeo. Mada su neki kanali bili tačno sejvovani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
|
![]()
Kao ?to rekoh... mogu da se izborim! Ne mogu istovremeno da ?aljem dva efekta, ali se jako brzo i tačno prebacuje. Krajnja solucija je slanje u jedan efekat jednom rukom, a regulisanje povrata drugog efekta drugom rukom. (znam da ne zvuči isto, al' jebga...)
U svakom slučaju... ?to reče Boki ovo je JEFTIN mikser i zaista mislim da radi za sve pare. Čak se zanosim mi?lju da pazarim jednu 24-orku za sebe. (U Srbiji i Hrvatskoj te jo? i dočekaju neki mikseri, ali u BiH je tuga pregolema.)
![]() |
#75 |
MAO
|
![]()
ma opušteno, dobra je sprava, malko ružnjikava sa tim led diodama, ali opet, za tu kintu nudi mnogo. A ovo što ja kukam oko dubovanja ne rade ni exponencijalno skuplji digitalci, jednsotavno to im je u krvi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko probao stare Panasonic Ramse (DA7, konkretno)..... gde je to kad se poredi sa yamahama?
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
?ta mislite ?to je bolja investicija (live i studio) yamaha dm 1000 ili presonus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Senior Member
|
![]()
Da li je istina da Yamaha ls9 ume da ne zapamti sve presete po kanalima? Da li se ta nepouzdanost menja ako sejvujem na flash?
Imao sam skoro 30 kanala main mixa na 6 monitorskih grupa... radio i main i monitore, dobijao prijave kako kick ne postoji kod bubnjara, odjednom je bas bio dosta jaci, rastelovani mi bili kompresori... duvaci drugaciji nivoi... pomagajte? Poz! ![]()
![]() |
#79 |
MAO
|
![]()
pročitaj moj reply samo par redova gore. Jedino ne znam tačno koji je model yamaje, sad ću da pogledam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
MAO
|
![]()
radio sam na tom komadu ls9 koji si ti koristio sad na paliću pretpostavljam, meni do sad nije zabadao. I to sam više puta radio sa tim istim. Ovo što je mene prodalo je bio neki veći model, kojeg nisam viđao kod nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|