|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ti na informaciji puno,jako mi je korisna.
A i trebaju mi neki monitori veci...Neki sa kojima mogu da imam bolji uvid u niske josh prilikom mixa...i bolja soba. ![]() A traka jeste malo prljavija,tako nam se svidelo josh dok smo je radili... Pocheo sam sad da koristim Brainworx Digital i jako mi se svideo za rad,verujem da ce sledece trake imati bolje rezultate. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
stvarno svaka cast gregore!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
Ma mo?e? imati najskuplje sprave svijeta, al' ak nema? uho za sound, ni?t' ti svi ti "dijamanti" ne znače
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
![]()
cekam heatmanovu stvar da cujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
|
![]()
Evo....poslao mi Heatman PM da sad mogu stavit moj master na Rumski, problem je opet u tome da sam zagu?en od posla.....za tjedan dana kad zavr?im projekte odmah stavljam sve.....
![]() Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Moderator
|
![]()
da se razumemo samo u potpunosti. zadovoljan sam gregorovim masterom, naravno, ali je otishao u drugom smeru od onoga shto sam ja zamislio.. jer je radio po stemovima. shto je ok, ali opet.. ja to nisam zamislio. iako je mix/master njegov daleko bolji od mog koji je radjen isto veche kad se snimala stvar..
elem, htedoh da smiksam ponovo lepo na tenane.. ali umrlo mi je pojachalo, i ne znam shta da radim.. pa da ne zavlachim vishe njega jer chovek ima pametnija posla, da on baci to onako kako je on to zamislio.. u sv sl je bolje od mog originalnog miksa gde je glas pokrio celu stvar eto chisto da ljudi znaju shta se sve izdeshavalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav svima...evo mene nazad....malo je potrajalo....previ?e posla, godi?nji....itd
![]() U utorak stavljam gore sve mastere.... ![]() Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
|
![]()
Mixman&Producent: Marcos
Band: Ruiz 1. Original mix 2. Original mix sa promjenama koje su bazirale na mojim predlozima 3. Prva verzija mastera 4. Ispravljena verzija mastera koja uključuje predloge za promjene na masteru od Marcosa 5. Ispravljena/konačna verzija mastera na max glasnosti http://www.rumski.com/clanovi/RuizMasterCompare.wav.zip Svi komentari so dobrodošli, U petak stavljam HeatMan-a, sa dodatnom verzijom Pozdrav, Gregor
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]()
Da li je gotov master od D. Vuckovica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderator
|
![]()
Je....čekam njegove komentare na master.....odmah kad če biti potvrdjen stavit ču ga ovde....
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |