|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Moderator
|
![]()
hahahah jesi jesi..
![]() alo alo! RATEL je prdnuo u chabar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Vibrator
|
![]()
evo dobrih vesti
![]() http://xs4.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=311145 Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
uh..... ja mislio dosao neki civil na celo ratela pa se obradovah
![]()
![]() |
#74 |
Senior Member
|
![]()
Pa jeste, ovako jos to nije sigurno te se preporucuje komuniciranje na ono Soko zove Orla, kupus u travi i ostalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
"... Poslove za?tite podataka o ličnosti obavlja poverenik za informacije od javnog značaja i za?titu podataka o ličnosti, kao samostalan dr?avni organ, nezavisan u vr?enju svoje nadle?nosti..."
Da li ja ovo dobro razumem da se ovde govori o jednom coveku zaduzenom za to... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Member
|
![]()
Moje misljenje je da svakako moze da se vidi sve sta saljemo mejlom, na sms... A ovo je sad kao javno
![]() Ova tema je samo jedan mali ogranak necega mnogo veceg, a posto je ovde zabranjena politika i religija ne mogu o tome nista reci. Mogu reci da me bas briga, neka citaju, samo da ne bude nekih povecanja u novcanom smislu jer to opet udara samo po nama! ![]()
![]() |
#77 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Kako se to zove? To se zove "drzavni kriminal", isto kao i nadziranje, prisluskivanje i ugrozavanje privatnosti gradjana. Ovo o cemu se ovde prica se odaaaaavno vec radi, samo sto sada pokusavaju da to provuku sto bezbolnije kao informaciju. Pa malo "oce", pa malo "nece", pa onda ipak "oce, ali uz sudsko resenje"... Sto bi rekli hoce, kao sto rade i sada, bez icije dozvole i pitanja, a ti proveri to, ako mozes ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
|
![]()
preuzeto sa mog spejsa..
![]() Jebem ti malu zemlju i josh manje ljude, sve se raspada polako, zemlja pati nam od gube, druzze. mi smo jedini dobri, a svi su ostali olosh, zato svi su nas napustili, pa ajde razmisli dobro! e moj pobro, pa chime se ti ponosish!? zaraslim vilajetom i kadijama dokonim? placom od tri ara jedva sa grbom i himnom i tim zvanjem podstanara, pa nije li to divno?! kontrolishu te choveche i spushtaju ti cenu abassimento di prezzo, i to na domacem terenu, zato nude sise, hleb, igre i veru, izmenjenu bibliju, pa sve ima svoju meru! sad sam antipatriota, jer ne poshtujem pravila, shto pljujem po srbiji, ali stvarno mi se zgadila, i jadna mi je skupshtina i sve sline u njoj sve same patriote, KAD JE BIO KOSOVSKI BOJ? nacionalisti preko grane klichu "NEDAMO KOSOVO!" zbog takvih poput vas, s' tim je odavno gotovo. reshena stvar, aajmoo iidemooo daalje, ma isti smo bre narod, samo neshto nas je manje, brale. evo ja sam prvi shto dizze pesnicu u etar ma, bre, boricu se sam, neka grmi sveti petar, evo dizzem ponosno stisnutu shaku u vazduh "Otpor ovakvoj srbiji! LJUDI ZAUSTAVITE FARSU!" refren 15-20 godina ratova i otmica klanova i zlochina, temelj gde srbija pochiva a ja sam anti patriota?! ne gine mi robija?! al bar gledam na svet svojim ochima refren nije moj, al nie ni bitno.. napisano malo posle pobede marije "the bore" sherifoviceve na evroviziji. mislim da nema shta vishe da se kaze, ako se pazljivo prochita ovih par linija. pozdrav oggy, mislim da je "abassimento di prezzo" prava rech koju trazish.. neko bira slobodu, a nekome je izbor sloboda.. krenimo od muzichke scene, i nemamo potrebe da idemo dalje. Last edited by HeatMan; 03-08-2008 at 07:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
Oggy slazemo se potpuno
![]() Heatman ne slazemo se, ali postujem to sta kazes. Svako neka misli svojom glavom, uvek kazem treba biti svoj! ![]()
![]() |
#80 | |
Vibrator
|
![]()
citat sa facebook grupe "RATEL i BIA protiv Interneta u Srbiji!!"
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sinkovanje 2 nuenda tj kompa preko interneta | alavuk | Audio Software | 1 | 04-07-2009 08:24 PM |
Narucivanje preko interneta - GLS dostava | Bozha | Pricaonica | 0 | 06-12-2008 09:16 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |