|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A bome i losa publika.
|
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
Publika nikada nije losa, losa je samo muzika (na koju se navikne kada nema bolje)!
|
![]() |
![]() |
#73 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
E tebra, slabo si ti onda tezgario!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Ne slusaju tebe, slusaju muziku...
![]()
#76 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne znam cime se vi bavite, ali ja ceo zivot sviram i tezgarim po raznim mestima. Zato i tvrdim ono sto znam - postoji dobra i losa muzika, kao i dobra i losa publika. Losa muzika postoji upravo zbog te lose publike i upravo to nije jasno ovima drugima. Losu publiku uopste ne tangira dobra muzika, jer je i ne razume i cak ni ne vidi razliku izmedju te koju konzumiraju i te dobre, u bilo kom segmentu. Za slusanje dobre muzike, u vecini slucajeva je potrebno obrazovanje i svakako je znacajan uticaj sredine.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]()
Rumski receno imaju limiter, ako neka pesma prekoraci kvalitet od onog njihovog ocekivanog, smatrace je isto kvalitetnom kao i onu Sojinu i Slinanovu, a ako je previse kvalitetna za njih, onda ce je smatrati gorom od Sojine. Mada ipak, ima onih vrhunskih stvari koje mogu da slusaju i oni drugi, verovatno takve stvari imaju neku svoju magiju, sta znam...
#78 |
Moderator
|
![]()
dobro jbg, i u velikim gradovima ima malogradjana.. ne znam o chemu prichate..?
da se "dobra muzika" konstantno vrti na domacim tv i radio stanicama, 'mesto turbo narodnjaka, sigurno bi "dobra muzika" bila vishe slushana.. ali i tada bi bilo splavara i dizelasha.. btw, uvek sam bio mishljenja da mora biti loshe komercijalne muzike, da bi bilo dobre "underground" muzike tj neke valjane alternative.. pozdrav |
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
Sve je to zanimljivo, dok se ne desi da u medijima bas i nema izbora izmedju dobrog i loseg...
![]()
#80 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|