|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Po meni najzanimljiviji BMW (zamalo da bude moj, ali prodavac nije bio dovoljno flexibilan) je ovaj... Prvi 3.0 CSI, dakle ne onaj iz 80tih, vec sredine 70tih. No, ne kajem se... Imao sam srecu da kupim neke podjednako zanimljive automobile kasnije... Mada, sve je to (drkanje sa retkim kolima) cist mazohizam.
![]() Lepotan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Cena registracije u Srbiji se kategorizuje: -Od 900 do 1150 ccm -Od 1150 do 1300 ccm -Od 1300 do 1350 ccm -Od 1350 do 1600 ccm -Od 1600 do 1800 ccm -Od 1800 do 2000 ccm -Od 2000 do 2500 ccm -Od 2500 do 3000 ccm -Od 3000 do 3150 ccm -Preko 3150 ccm + extremni slucajevi -Perun
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
Sezdesete i dobar deo sedamdesetih je bilo najbolje vreme automobila! Istina bezbednost je bila na prilicno losem nivou, ali je design ostao neprevazidjen, pogotovo punokrvni automobili kao sto su ovi!
Danas je vecina automobila samo prevozno sredstvo, malo koji brand se moze pohvaliti da jos uvek pravi kola sa dusom, sve je otislo dodjavola sa ovom komercijalizacijom i globalizacijom! Opel kao krajnje narodski brand danas daleke 1968. godine imajo je pravi biser u svojoj paleti, GT! Postoji jedan restauriran u Novim Banovcima... Gore na slici Alfa Romeo Giulia GTA, BMW 2002, a u sedamdesetim GTV6, Montreal, 3.0 CSI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jebi ga... Sa cenom od 101+ RSD po litru i sa cenama reg. kakve jesu, ne isplati se posedovati ozbiljnu masinu. A mogao sam i gore da prodjem da sam slusao intuiciju (uvek me uputi na pravi put, ali tada sam je, srecom, "prejeb'o"), no sreca pa mi je jedan od najboljih prijatelja bio zelen "po pitanju amerikanaca" pre 2 godine, inace zamalo da se castim jos jednim cudom... Ali, ustupio sam mu "zadovoljstvo". Hahaha. Sad stoji parkiran ispred njegove firme i ne pali ga vec godinu i po. Chevy Camaro iz '78. 5.7cc sa 2 karburatora. Lep ko lutka, a neupotrebljiv ko Behringer. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Fantastican auto, ali je ipak vrlo inspirisan Stingray Corvette-om. Nebitno, mikro korveta, kako ga mnogi zovu. Nazalost, onaj u Banovcima sam par puta ujurio (pre jedno 5-6 godina), ali vlasnici (neki serviseri, Shpanovici) nisu bili zainteresovani. Sada ga nema u Banovcima, vec dugo... Izgleda da im je neko dao bolju ponudu kasnije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Mason
|
![]()
Ljudi bi stvarno trebali pred vladu zbog cene registracije!!! Nisu normalni... a ne odnosi se to samo na luksuz i na izludjivanje. Npr. BMW 525 tds je vrlo funkcionalan i dobar auto, sa svojih 2500 kubika dizela i oko 130 ks. E sad... neko nece da kupi njega, vec npr 518i, koji se sa 1800 kubika (za onoliku skoljku) vuce ko prebijen, jer je neki administrativni genije uveo takav zakon
![]() ![]() Cena registracije za gore pomenuti Audi B4 2.0E je nesto manje od 20.000, a za isti, 2.3E je nesto preko 30.000!!! Za 300ccm!!!
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 11-04-2008 at 02:04 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Slovenci imaju dobru foru... Vikend registracije, 2-mesecne itd... Za retke automobile, jake i za oldtimer kabriolete to je spas... Ko ce da vozi Triumpha ili nekog starog Jagu kabria zimi!? Niko normalan... Pogotovo ne po nasim cenama registracije... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
To sa registracijom je debilno, kakvo je to glupo ogranicenje! Pa 90% ljudi ce voziti nesto ispod 2.0, samo par nas boodala ce vec ici i na vise!
![]() Video sam taj GT kod njih pre mozda godinu dana, bio je rasklopljen i zasticen nekim specijalnim sredstvom protiv korozije, trebalo ga je sklopiti i napraviti enterijer, ne znam sta se posle desilo... Jako skup sport, da restauriras kako valja, kosta kao nov takav automobil danas, pa i vise! ![]() Najgore je sto ne mozes da uvezes nista sto nije euro 3, potpuno ludo! Postoje automobili sa pocetka devedesetih, pravljeni u par stotina primeraka i kad bih to hteo da kupim, ne bih mogao da ga registrujem, pa to je kriminalno! Trebala bi da bude cast za jednu zemlju da ima tako nesto, ali ovo je looda drzava... Last edited by kravadinka; 11-04-2008 at 02:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Mason
|
![]()
Stvarno im chudna neka logika merenja liksuza po ccm... (mamicu im #$&%#$), a vrapci na grani znaju da kubikaza nije merilo luksuza...
Po njima je izgleda neki dekica-penzioner koji celog zivota glanca neki Opel Commodore, ili Record, starog Forda Granadu itd... primer luksuza kome treba j. kevu... neverovatno...
![]() |
#80 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za ponosne vlasnike Alfa Romea | SumAnuT | Pricaonica | 28 | 30-06-2009 12:43 PM |
The Root Out, Alfa 5 & Tribal - Vejtin 4 Zejtin | Tribal_kg | Promocija radova | 8 | 04-12-2008 03:57 AM |