|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Odavno nije bila bolja diskusija na ovom forumu, i ja moram da ti se zahvalim sto si je pokrenuo (podigao iz mrtvih)....i da dodam, da si ti prvi pomenuo coveka koji nije na ovom forumu u svojstvu najboljeg medju najboljima i tako se posrao na sve prisutne (ne mislim na sebe, naravno), koji znaju i nesto vise od pentatonskih skala, mlacenja kosom na bini, i davanja samohvalosppevnih intervjua..... Voleo bih da vidis Ziletovu kolekciju sprava inace, da cujes sta ima da ti kaze o svakoj (ja sam imao cast da citam njegove ranije postove pa znam ga i sa druge strane kamere), pa da shvatis koliko si se izblamirao onim sto rece. A trebao bi da pazis, ti si javna licnost, zamisli da ovo neki novinar Skandala procita.... MEGASENZACIONALNO ..... a ljudi sede, verovatno je to navika od klavira... sto ne znaci da mi koji stojimo vucemo traume od harmonike.. ili da?
![]() |
![]() |
#72 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
p.s. Subjektivno misljenje U potrazi za kvalitetom na YT gore pomenutog band-a naidjoh na ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
![]()
1. Zasto mi se sklanjaju postovi???????????????????
To je kukavicki i bezobrazno!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Administrator
|
![]()
Samo polako...
Toumas (Aleksandre), procitaj PM i bice ti jasno da su postovi sklonjeni iz najbolje moguce namjere ![]() Sve ostale bih takodje zamolio da imaju razumjevanje za njihove obrisane komentare (koje mozemo da vratimo kad god zelite), samo da pokusamo ovu diskusiju da izvedemo na pravi kolosijek... Last edited by diviner; 26-02-2010 at 01:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Member
|
![]() Quote:
Joj BaneB,reci mi koje si koncerte gladao? Ili,ces me uskratiti za taj odgovor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Administrator
|
![]()
Vraceni su svi obrisani postovi (pokusano je da se diskusija vrati u normalne tokove razgovora)...
Clan tuoman je upozoren na svoje bezobzirno ponasanje (zuti karton), posto i pored naseg pokusaja (sa kojim smo izasli njemu u susret) ne zeli promjeniti stav ! Last edited by diviner; 26-02-2010 at 02:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
![]()
Jos i zuti karton dobih zbog vas
![]() Ako me izbace,nece biti zanimljivo,priznajte drugari ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hC2cpZ-t1v8 http://www.youtube.com/watch?v=MbEsoWxFq2I Ne znam dali vam nesto znaci u drugom klipu marka klavira??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |