|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
moderator
|
![]()
Ajde ostavite se svi vise te Aleksandre Kovac.
![]() Ali hvali Marko svog Sarca,njemu se u zube ne sme gledati,zar ne ![]() Nisam nimalo nadmena,a ako tako delujem,izvini,stavicu vise smajlija sledeci put. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dakle,ja sam veoma razumna i strpljiva osoba i da nisam primala kritike do sada u zivotu,ne bih ni zvucala cak ni ovako kako zvucim.Ali je problem upravo u tome sto kritike ovde nisam dobila...Vec sam naisla na 'bombardovanje' grubih i obeshrabrujucih KOMENTARA 'ti si ista kao svi'. Da li mi je iko ukazao na sta treba da obratim paznju u svom radu? Nije. Naravno da shvatam kao drobronamerno.I zahvaljujem se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() nemoj se bas mnogo uzrujavati zbog svega sto ovde cujes, znas i sama da je veoma moguce da se iza nekog zvucnog, kriticki nastrojenog mudraca, krije totalni diletant.Al to je car interneta, sta da se radi... i jako mi se svidja da neko tako borbeno i srcano brani svoje stavove i svoj nacin izrazavanja. To je bas pravo osvezenje u ovom svetu muzickih ljigavaca i sitnih tezgarosa... Samo napred! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Vezano za ova dva, do ovde sam stigo ![]() Mozda je nekad Risbo radio u madtracker-u....Vise ne, Risbo se kotira kao jedan od najjachih Nemackih producenata i ima do jaja studio...Ukucajte na youtube.com Bushido - Endgegner...To je Risbo radio...I jebem li ga sta jos... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Al ima tu nesto iz DaBear-ove price sto sam par puta izvuko izmedju redova , to je ono "Kad sam bio mlad mislio sam da sam najjaci", taj rad, ja imam 22, sa 17 godina sam krenuo da "snimam i miksam", sa nekih 18 sam provalio kako da koristim kompresor, eq, reverb itd. i mislio sam da sam najjaci u Srbiji, svaku kritiku sam odbijao, sa 20 sam poceo da uvidjam kolko to sto radim ne valja (barem ja nisam zadovoljan, ali ljudi koji su radili sa mnom jesu), svakim danom otkrivam da je moje neznanje sve vece, odnosno da je moje "znanje" samo mrva u kosmosu i taj kosmos se svakim danom siri, i uvek tezim ka tome da radim i sto manje da pricam
![]() ![]() Last edited by Jan; 06-12-2007 at 03:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
ama ljudi slusajte starije...
ma koliko mislili da oni ne razumiju jer su stariji mislim da niste u pravu... ali zapitajte se: jebem li ga jos uvijek su u tu tj. u toku, kako to??? ![]() a eeva generalno cu reci da mi se cijeli nadolazeci talas balkanskog hip-hop/rap-a (cast izuzetcima) ne svidja jer prije svega svi su tako kao ti drcni, ufurani, misle da su popili svu pamet svijeta a ne vidite pred ocima kad vam se ukaze prilika da svoju muziku popnete na visi nivo (to se tesko moze napraviti kad sam radis tj. treba puuuuuuuno vremena) kao sto ti je max predlozio... znam da se kod nas sve uzjebalo i sve mi je jasno... radi i jebi ga mozda te ubode. koliko sam shvatio matematika je slijedeca: talent + strava ideja + dobra produkcija + pravi momenat + pravi ljudi + sreca = uspjeh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
moderator
|
![]() Quote:
![]() Mislim da zaista par ljudi treba da procitaju iznova moje postove...Nisam bas bila tako 'divlja' i 'nepristojna'. Uostalom,kao sto rekoh nema vajde nabedjivanja,utisak je utisak....i postujem vase utiske. Ako je nekome bilo dovoljno cetiri pesme i forum da sagledaju moj celokupan talenat i moje ljudske osobine,pozdravljam ga,verovatno je sasvim u pravu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() vecini je dosta 30 sec slusanja da se vidi sta-gdje-ko... puno pozdrava eva i prihvati saradnju sa nekim (koliko vidim ljudi nesebicno nude, ali ti to ne vidis), jer ce se jay-z nacekati da te vidi... a mozda i ne ![]() mani praznu pricu i cheers! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
eeto
![]()
![]() |
#80 |
Moderator
|
![]()
Kakva lakrdija...
Ako se ne smiri situacija, zakljucavam thread. Sad svi izbrojte lepo do 10, pa opusteno nastavite sa zivotom.... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Music Business Dictionary | Danny Lou | Razno | 1 | 19-08-2009 11:57 PM |