|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() mada bih skinuo mutljavine oko 250-300... tu ima dosta celulita i sala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
Eko:
![]() A valjda nece smetat ovaj guster
![]() |
#73 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@DaBear Hahaha, ja nisam lose ispao na ovim fotkama sa taktonsa, mada mi se ne vidi lice, mozes privremeno da stavis neku od njih, mada i nema nekog smisla jer me ljudi ne mogu prepoznati... ![]()
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 12-11-2007 at 04:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Hahaha, jbg, tako je, zato i ne volim da kacim nesto svoje fotke, vec vise volim da me neko upozna prvo uzivo, a ne da stvara neki utisak na osnovu slike...
![]()
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Pa ok, dobra alternativa, kad se bas mora...
![]()
![]() |
#76 |
Senior Member
|
![]()
Snasao sam se...Evo, uzivajte
![]() Last edited by Inovative_kg; 18-11-2007 at 03:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]()
Ipak si pio sinoc, i to pre svirke...
![]() BTW, preporucujem da se fotografije kace iskljucivo na rumski server, jer ako za par meseci neki nov clan pozeli da pogleda kako izgleda neko od starijih clanova, nece moci nista da vidi, jer ce hosting kompanije poput imageshack-a obrisati polovinu... Znaci attachments (ona spajalica gore) i to je to... ![]()
![]() |
#78 |
Member
|
![]()
radno.....
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
Evo i moje malenkosti ...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
MCI Master
|
![]()
roginator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta bi od tih slika? | DaBear | Slobodan Milunović - Boban | 8 | 23-08-2009 08:38 AM |
Kultna slika | Everbeatz | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 06-12-2008 09:17 AM |
malo ovozemaljskih slika | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 12-08-2008 10:05 PM |
Slike članova ovog foruma! | ANITA | Pricaonica | 316 | 10-09-2007 09:58 AM |