|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
u pravu si - ja sam pedja iz kga - cekam ove tvoje.
![]() sad cu da pogledam te linkove i da poslusam malo bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Vibrator
|
![]()
sa acidvoice sajta
![]() http://www.acidvoice.com/tb_303_clones_contest.htm http://www.acidvoice.com/x0xb0x.htm Last edited by lesha; 30-10-2007 at 11:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
![]()
e ovo je vec nesto sasvim drugo, ovo mi se svidja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Member
|
![]()
ljudi, ima li sta novo? sta se desava?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Member
|
![]()
Ovo skupljanje para je nesto najsmor sto sam u zivotu radio! Srbija nije u paypal listi pa je ljudima preko mnogo da plate za transfer 20-30 EUR sto je razumljivo. Da bih prikupio ostatak para jedan lik je ponudio da prikupi pare preko paypala i posalje mi Western Unionom. Pare su neki dan prikupljene, a ovaj je valjda na nekom putu i salje pare cim se vrati. Zao mi je sto se ovo ovako razvuklo, ali nisam mogao da otkacim ljude koji su bili problematicni jer nisam mogao da trazim od ljudi da plate jos jer se cena promenila posto su ovi odustali. Za nas to nebi bio neki trosak, ali za strance koji su vec platili debelo za transfer bilo bi nefer ocekivati da ce ponovo dati 20 EUR kako bi mi poslali 10. Meni je opet bilo mnogo da platim i zadrzim njihove plocice jer vec placam za sestoricu koji mi salju delove kao zamenu. Toliko o novostima, ocekujem pare svaki dan i placam proizvodnju prvom prilikom. Izvinite na cekanju, ali visa sila.
![]() |
#77 |
Member
|
![]()
Ruzna vest je da se gore pomenuti lik ne javlja otkada je prikupio sve pare od ljudi i iz tog razloga jos uvek nista od ploca. Neki od ljudi pokusavaju da ga lociraju jer sam im poslao njegovu fizicku adresu, videcemo sta ce biti. Najludje je sto je lik odavno na forumu i dosta je aktivan, pa znije bio sumljiv. Ja sam predlozio da se pokrene povracaj novca preko paypala sto bi trebalo da postoji kao mogucnost. Kako sam cuo paypal ima dobru zastitu korisnika u slucaju ovakvih situacija. Ja sam se vec trampio sa nekim ljudima i nabavio skoro sve delove. Nisam hteo da vas cimam za pare oko istih jer jos ni plocice nisam napravio pa nebi da bude da zavlacim jos dublje. U svakom slucaju ako se neko smorio i hoce da mu vratim pare nije problem. Ja sam istrajan, a ako se nesto ne resi uskoro, uzimam kredit i otkupujem te plocice umesto tih ljudi. Kao sto rekoh, vec bih te likove koji nisu platili otkacio ali ne mogu da menjam cenu koju svak od nas mora da plati sto je neophodno u slucaju odustajanja.
Izvinite jos jednom i hvala na razumevanju. Nadam se uskoro lepim vestima.
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 13-12-2007 at 10:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
![]()
Dobra vest napokon... gore pominjani i psovani lik na kraju je poslao pare pa cu prvom prilikom da platim einisu izradu plocica. Hvala svima na strpljenju, ne ponovilo se nikad ovakvo skupljanje para. Ubuduce, ko plati klati...
Javljam se uskoro sa novostima.
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
To majstore!!!
ot: poceo sam da radim na Sid-sintu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
![]()
Odlicno! Javi se ako bilo gde zapnes
![]()
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 20-12-2007 at 11:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |