Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-01-2011, 02:04 AM   #71
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Najpljuvaci Rumskog

nemoj i ti sad preterivati, toliko lepih i korisnih tema prolazi pored vas, a vi samo o pljuvanju razmišljate
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 05:18 PM   #72
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Motam posle ko zna koliko vremena ovu temu, unikat! Nego, sta je sa nekim postovima, obrisani zbog krsenja pravila ili su otisli u arhivu?
Old 04-04-2011, 06:01 PM   #73
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

da ozivimo temu

http://rumski.com/forum/showpost.php...30&postcount=2
Old 04-04-2011, 06:55 PM   #74
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

"Dje me nadje"...

Pa jbg, kad jeste stvarno tako...
A i lepo sam rekao da sam bio malo grublji...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 08:10 PM   #75
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ako bre .... valja popuniti ovaj thread
Old 08-06-2012, 05:37 PM   #76
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

a niko da stavi pobednicki post?

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
tipicno idiotsko poredjenje, napisano sa "sokira" citaoce...muhahahha..
Totalna baljezgarija...ali

1. Nisam nikad cuo za Creed ali kad sam procitao malo http://en.wikipedia.org/wiki/Creed_(band) .vidim da momci nusu naivni.
Hendrix nije za poredjenje - zasto?? Jedina slicnost - drze gitare oboje.. on je samo smarao i imrovizovao i svirao nesto sto danas nema teorije da se proda ( a nije se ni u ono vreme prodavalo!!)

2. Rihanna VS Zeppelin, REM & Depeche Mode..
Ona je imala 10 No.1 singlova, ali Depeche i REM su imali No. 1 albume !! Depeche je samo prodao preko 100M albuma..a tu su i REM... Zeppelini danas nebi nista uradili..ni u ludilu !!!

3. Ke$a'a Tik Tok JESTE bolji od Beatles-a...UVEK cu radije nju da slusam nego "Biltlise" Da su im bile dobre pesme - prodavale bi se i onda!! zar ne? Bila je manja konkurencija !!

4. Porediti Rap I Beatles - sumanuto !! (Opet, pre bi slusao Flow-a nego njih danas...)

5. Black Eye Peas VS - Elvis / Simon & Garfunkle - opet debilno poredjenje, ALI cinjenice govore:
"I Gotta Feeling" spent fourteen consecutive weeks atop the Billboard Hot 100, the longest-running number-one single of 2009. The song was the third most successful song of the decade in Australia, as announced on January 7, 2010. As of February 2010, "I Gotta Feeling" holds the record as the most downloaded song on iTunes of all time. Worldwide it has sold over 14 millions units, becoming one of the most successful songs in the history of popular music."

6. Pazi sad - Celine VS Queen / Bruce Springsteen / Nirvana ????? Ko je pravio poredjenje - treba ga ubiti !! Inace, ne zna se ko je gori jedan od drugoga...Ljigava tetka pevaljka, Freddy pederaja, Nirvana - narkomani, Bruce - zemljoradnik !!!

7. Shania - pametno odradjen "porodicni" posao (producirao muz Mutt Lange - koji je inace radio Def Leppard itd - covek zna sta radi!!) Svetski hit album !! Od Indije do Amerike!!

8. Katy Perry (kao i Michael Jackson) ima MEGA team koji joj / mu radi pesme i produkciju. Dobro peva..i sta sad tu ima? Po cemu je MJ "nedodirljiv"??

9. Za Barbaru - sta reci..cak bi i ja pre slusao nju nego ove sto ih poredi sa njom (Tom Petty, Pearl Jam, Johnny Cash)...

10. Billy Ray Cyrus - kantri zvezda (oni SVI prodaju na milione)..Bob Marley - lumpen hipik / rasta / opusteno / naduvani stihoklepac - imao srece da je umro rano, pa je postao slavan (po tome)... on se samo slusa u uzoj Srbiji danas.. sta reci?

11. Opet ekstremno debilno poredjenje - Glee pevaju TUDJE pesme - obrade (cak i od Beatles-a) sa kojima ih porede... (ali opet - da su bili bolji, Beatles bi prodali jos vise ploca i imali jos vise hitova)..

12. Justin Bieber (oj Bibere....) je fenomen!! Sam je naucio da svira gitaru / klavir / bubnjeve..peva mega..krenuo od malih nogu - bice jos dugo prisutan!! Nema podsmevanja.!!

Ovakva poredjenja su totalno bez vez..kao kad bi sad neko rekao "ovaj kosarkas je dao vise koseva, nego onaj sto igra golf !!!"
Internet inace obiluje "odlicnim" clancima...
Old 08-06-2012, 09:16 PM   #77
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by vasko View Post
a niko da stavi pobednicki post?
Hvala, hvala...pocastvovan sam !!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2012, 12:44 AM   #78
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Ne, daj da mu uradimo majicu, pobedio je za tri klase .
darkstar is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules