|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
inace na drugim preamp-ima je super radio...posebno dobro radi sa RED7 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
evo u minut do dvanaest .....
moj favorit je 6 , mada je 2 sve vreme bio , a onda sam pomislio da mozda suvise boostuje Manleyev glas ...... znaci .... 6 , 2 , 4 .... ( i ima nesto sexy u 7 ) ostalo mi se ne dopada ..... ..... e sad ko ziv ..... ![]() Nervira me sto nisam uspeo da prepoznam U 87 .....da nije do gold mike a ??? U svakom slucaju , cini mi se da mi se spl ne dopada .... Pozdrav Last edited by Max; 07-12-2006 at 01:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
SPL je totalno bezveze. Ima tu neku jeftinu grubocu.
Verujem da je 4. SE Z5600, ali se meni ni on ne svidja...
![]() |
#74 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pro mike bi ti se sigurno dopao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Evo cekali smo MAX-a i posto se vise niko ne javlja da objavim rezultate:
mikrofoni su pod brojem: 1. AKG C-414 XL-II 2. Brauner Phantom C 3. SE Electronics 2200 4. SE Electronics 5600 5. SM Pro MC-1 6. Neumann U87AI 7. Behringer B-1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ce se svi Neumann pljuvaci razocarati.....
![]() Br 6 se kotira jako visoko, odmah posle Braunera edit/ meni je bash krivo sto sam permutovao c414 i U87....... nisam ocekivao da je AKG tako muljav..... sad da li je do preampa ili polozaja pevacaha...... Najprijatnije me iznenadio SM pro za tu lovu, jer br5, kad se normalizuje, uoste nije toliko los jos jednom , HVALA, MANLEY!
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 07-12-2006 at 04:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Senior Member
|
![]()
jebemu behringer je ispal najveće sranje,a opće nije tolko loš
![]() Kak je filter bil postavljen,pretpostavljam u neutralnoj poziciji? Last edited by zoolander; 07-12-2006 at 04:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
Da, da, sad kad sam normalizovao sve fajlove cujem da dosta bolje zvuce i 3 i 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
|
![]()
Test uopste nije bio iznenadjenje.
Sto se mene tice, pobedila su dva najbolja mikrofona, stto je i bilo za ocekivati. Jedino mi je krivo sto nije ipak iskoristen neki neutralniji preamp kako bi stekli jos bolji uvid u test. SPL se svuda cuje, tacnije svi snimci imaju neki "zajednicki sadrzalac" koji mi se ne dopada, pa cenim da je to preamp (i pomalo pevac ![]() Mislim da bi sa nekim boljim i cistijim preampom razlika bila jos veca u korist 2. i 6. mikrofona. Ipak, ruku na srce, niti jedan od ovih usnimaka nije ni blizu usnimka koji ja dobijem sa Rode Classic 2 u Amek 9098EQ. Cekamo sledeci test sa skupljim modelima. Tu ce biti vise muke da se provali koji je koji. Svaka cast Manley na testu! ![]()
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]()
namerno nisam hteo bolji pre...znaci ne bi test bio zanimljiv da je skuplji pre u pitanju... bas sam se namucio da nadjem nov gold mike, a vi mi tako vracate
![]() salim se..... oggy pripremi 9098 i classic na muke, jer sledece nedelje je test pre-a ![]() Last edited by Manley; 07-12-2006 at 06:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |