|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
pa kod mene nije, meni je audio output samo na jednom izlazu, onom zelenom, drugom po redu gledano sa leva na desno, u bilo koji drugi output da ubodem zvucnike nista se necuje, drndao sam se do besvesti sa kx-om i sa windows podesavanjima ali nikako nemogu da dobijem audio ni na cemu drugom sem na tom zelenom out-u...
![]() |
#62 |
VIP Member
|
![]()
Audigy i Live imaju 8 internih Wave outa i mislim da je po defaultu Wave 2,3 poslat na zadnji izlaz.Probaj u winampu recimo kao izlaz staviti Kx wave 2,3 i probaj onda zadnji izlaz.Neke aplikacije kao Traktor ti daju mogucnost da recimo master posaljes na wave 0,1,sto je u default KX setovanju frontalni izlaz a headphones out na wave 2,3,zadnji izlaz i tu mozes ubosti sluske.Pored zelenog imas i crni,ako se dobro secam.To je zadnji izlaz.Ja sam u njega stekao sluske a u zeleni zvucnike.U kx mixeru imas sa leve strane ikonice za
podesavanja svake sekcije.Druga od gore bi trebala da bude IN,OUTS pa tu imas podesavanja jacine i prednjeg i zadnjeg izlaza. E sad da bi ti isto svirao i prednji i zadnji izaz mozes se igrati u DSP setovanju.Zaboravio sam nazive modula ali pokusacu ti po secanju objasniti.Na levoj strani imas interni izlazni modul(8 wave outa ili 16 asio kanala u zavisnosti sta aktivna aplikacija koristi kao izlazni driver).Wave 0,1 izlaz,prvi od gore spoji sa glavnim izlaznim modulom(nalazice ti se skroz desno na ekranu) na front out,pa zatim dupliraj vezu i na rear out(wave 0 na front l i rear l wave 1 na front r i rear r).Tada ce ti signal za prvog Wave kanala(ili ASIO kanala 1,2) biti poslat i na prednji i na zadnji analogni izlaz. Prostudiraj malo DSP setings i module koje mozes koristiti,KX je stvarno jako fleksibilan driver sistem,narocito internog rutiranja(8 wave,16 asio kanala),jako slican Creamware Scope platformama i imas jako velikih mogucnosti,narocito uzimajuci u obzir da to ipak nije profesionalna kartica. E sad,svaka verzija kartice je imala neke svoje tripove,nisu svakoj odgovarala ista podesavanja.Jedina na kojoj mi je KX besprekorno funkcionisao je bila Audigy 2.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 19-11-2007 at 12:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
poz
evo ucinicu i poslednji pokusaj da namestim sb live value (ct 4670) da radi ili uzimam line6 ux2 ili emu 0404 na win98 mi je ta kartica radila perfektno sa aps drajverima i samo 8ms kasnjenja koristim zadnje kx drajvere 3541 i nikako da proradi line in zna li neko resenje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kx drajveri na OS X za E-Mu kartice | milos | Audio Software | 10 | 14-11-2008 07:25 PM |
E-MU v2.1 drajveri | lesha | Computer Hardware | 1 | 27-06-2008 11:15 PM |
EDIROL PCR 50 JE STIGAO!!! (Reason podesavanja) | Defragment | Audio Software | 11 | 06-12-2004 10:10 PM |
KX Drajveri ? | Pendula | Audio Software | 4 | 31-03-2004 03:21 PM |