|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
Evo, posle par dana igranja Sa Cubase Elements 7-icom, mogu da kažem da može da povuče podosta više nego 5-ica i malo više nego Studio One (tipa, još jedan sint, ali, ne nešto kao Spire, ili, ne Daj Bože, Diva,
![]() Oladio sam se nešto od Studio One-a, samo tako (nikad ga nisam stvarno voleo; jedino što mi se onaj mikser sviđao), i vratio na Cubase (pa makar bio i Elements). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Evo, jedan malo opakiji test (samo treba dodati 8 audio semplova). Zanima me da li neko ovo može da pokrene sa nekim malim baferom (tipa 64 ili 128), bez isključivanja instrumenata ili monitoringa na prva tri kanala?
Edit: Takođe, da li ima neko Steinberg UR44 interfejs? Kakav je po pitanju stabilnosti drajvera i očuvanja niske latence pri velikom opterećenju procesora (po mogućnosti lična iskustva; i ja sam čuo i pročitao da je "dobar", ali niko nije bio baš specifičan)? Last edited by Ghost Dog; 26-04-2014 at 02:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Ala ste dosadni sa tim svim vasim testovima, evo kako cu vam zakucati te vase masine samo sa jednim plugin-om: otvorite iZotope Maximizer, stavite na IRCIII mode, Intersample detection staviti na "On", Character moze na "Crisp", transient recovery ukljuciti, I staviti naprimer vrednost 100, Dithering type: MBIT+, Noise shaping: ultra, Bith depth: 16, Dither amount: normal, Auto blanking ukljuciti, i Limit peaks isto ukljuciti, kao i DC filter, i probajte staviti takva dva limitera, sa istim setom, mada i ne mora, jer ako radite master u kompu, pre njega svakako idu drugi visoko kvalitetni plug-ini, koji ce pojesti ostatak cpu-a, jos ako je traka 88.2 32bit, ohoj!
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
A tek 92khz, 32bit floating
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
Ponovio sam se malo po pitanju zvučne kartice i rekoh malo da je preznojim Psionicovim testom (oni moji definitivno nisu za ovako mali buffer).
Evo rezultata: ![]() -Konfiguracija: i3770K (stock frekvencija); 16GB RAM; ESI Juli@ XTe @48; Win 7 64-bitni. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live 4/5 Benchmark | puRe | Audio Software | 6 | 27-07-2005 12:35 PM |