Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-02-2013, 07:08 PM   #1
amaterius
Member

Default va?a vizija stvari

Dobio sam od frenda cd koji je snimio u jednom lokal-studiju i kaj da velim-koma,plastika, mrtvo...Na?alost ?teta potro?enih sati, a imaju potencijala.
Bio sam nedavno kod čovjeka koji je radio cd i pustio mi to kod sebe , a ono wooooooooow, dere sve u ?esnaest, ima masti kako bi rekao branoy ko u priči...
I dam mu svoj mp3 da pusti ono ?to sam ja radio--a i to woooow..
E sad kod njega wow a na svem ostalo-sranje.Ka?e dao neku masnu lovu za monitore koji su kvalitetni da kvalitetniji ne mogu biti....
Ima li smisla takav monitor koji sve super zvuči a u biti gdje god da slu?a?-nije ni blizu dobroga.Kakvog smisla ima projekt koji zvuči super samo u studiju.
Gledao sam na netu neku emisiju Pensado-il nekaj slično u kojoj faca ugo?ćuje face ovog zanata i pričao jedan(koliko sam ga ja skontao, s obzirom da nisam ba? na ti sa engleskim) kako se vrhunski mix mo?e napraviti i na lo?im zvučnicima, kako u biti pro monitori ni nisu toliko bitni koliko poznavanje onoga na čemu slu?a?. Ka?e da treba sate i sate preslu?ati glazbu kakvu ?eli? raditi kako bi dobio uvid u la?i koje zvučnik izbacuje kao i istinu.Prema njemu gotovo svi monitori također la?u, a kao najbolju soluciju pominje neku jamahu čini mi se koja na prvi pogled zvuči kao neki najlo?iji zvučnici ali kad se na njima dobi ONO ?to je prilično te?ko onda to zvuči na svemu od nekog starog mp3 do kvalitetnih audio uređaja.
?to vi mislite o tome.
Da li po vama postoji opcija da se dobije ne?to kvalitetno orijentirajući se na
+ i - nekakvih zvučnika
amaterius is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules