Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-07-2011, 09:03 AM   #61
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Letnji hit!

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
o kakvom kvalitetu pricas ?
ovo ovde nikad ne bi proslo niti ce ! A zasto?
Ovde nema toliko dokone dece koja ce da glasaju i skidaju tu stvar preko svog iphone.Verujem i da je preko blam da se pusti ovo ako imas 14+ ,a to sto je mladja publika preko najaktivnija i sto su im roditelji pootvarali itunes naloge ne govori nista o kvalitetu same pesme (u stvari govori)..da li se prodaje i da li se mlate pare ..to sigurno da ..
Ovde NIKOME nije blam kad se ovo pusti ??????
Odakle ti tako glupe ideje padaju na pamet??????!! Ako si ti "cool" i slusas "cool" muziku, to nema veze sa ovim i onim i sa nama i njima !!

Charts se (od kad postoje) zasnivaju SAMO na prodaji...ne na glasanju sa iPhona ili cega vec..

@ Psionic - pa naravno da bi vas odrali od paradajeza, jer nebi ste mogli da "iznesete" pesmu, sto se kaze. Nemoze to svako...ok?

@ Big Bockie & Znak - nikakva zajebancija....stvarno mi je dosadno da slusam nesto od pre 3 / 5 /10 / 20 godina...KAD SLUSAM !
Inace, odradio sam svoje "slusanje" kolekcije od 5,000+ (kupljenih) CD-a i 3,000+ kupljenog vinila...(koja mi sada zauzima puno mesta u sobi, BTW)
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2011, 03:29 PM   #62
cAAc
Banned

nije ni bilo reci o kul muzici koju ja slusam ili koliko sam ja kul nego koliko ovo nije kul vecini 14+ populacije ,a popularnost i prodaju ne osporavam ..kao sto rekoh tu mozda svako deseto dete nema itunes nalog i 1 dolar im dodje ko nama 1 dinar.
Mala cena za gledanje u poster po ceo dan i pevanje iste.
..ja da slusam tu muziku ne bi slusao nista starije od mesec dana.Kao i ovaj 'americki' ds ,ne slusam nista starije od 5 dana ..mozda ako slucajno propustim nesto u medjuvremenu

a pare ..pa uzeo je vise onaj ko se slusa 20 zadnjih godina nego ovaj sto se slusa 2 meseca
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2011, 06:49 PM   #63
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Dabear, kako znaš da ne bih izneo pesmu, ne znaš ti kako ja pevam. Svoju odvratnu fizičku pojavu bih zasenio talentom - kao Ekrem... Ali čekaj, i to je već provaljeno
Old 18-07-2011, 06:57 PM   #64
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
nije ni bilo reci o kul muzici koju ja slusam ili koliko sam ja kul nego koliko ovo nije kul vecini 14+ populacije ,a popularnost i prodaju ne osporavam ..kao sto rekoh tu mozda svako deseto dete nema itunes nalog i 1 dolar im dodje ko nama 1 dinar.
Mala cena za gledanje u poster po ceo dan i pevanje iste.
..ja da slusam tu muziku ne bi slusao nista starije od mesec dana.Kao i ovaj 'americki' ds ,ne slusam nista starije od 5 dana ..mozda ako slucajno propustim nesto u medjuvremenu

a pare ..pa uzeo je vise onaj ko se slusa 20 zadnjih godina nego ovaj sto se slusa 2 meseca
Kako TI znas sta populacija od 14+ slusa / zeli da cuje?
KOLIKO NJIH POZANAJES IZ TE POPULACIJE 9da bi mogao da doneses takav zakljucak ? ? ? ? ? milion, dva klinaca ??

Niko ovde nema para za bacanje na iTunes "nalogu" . Svi klinci imaju dzeparac i paze kako ga trose...

a nismo UOPSTE pricali ko uzima koliko para, sad , pre itd...
Pricali smo o pesmi koja je No.1 Hit OVE NEDELJE (sve ti je u ovoj recenici)

http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/singles
Old 19-07-2011, 03:06 AM   #65
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Kako TI znas sta populacija od 14+ slusa / zeli da cuje?
KOLIKO NJIH POZANAJES IZ TE POPULACIJE 9da bi mogao da doneses takav zakljucak ? ? ? ? ? milion, dva klinaca ??

Niko ovde nema para za bacanje na iTunes "nalogu" . Svi klinci imaju dzeparac i paze kako ga trose...

a nismo UOPSTE pricali ko uzima koliko para, sad , pre itd...
Pricali smo o pesmi koja je No.1 Hit OVE NEDELJE (sve ti je u ovoj recenici)

http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/singles

sta je tvoja poenta??? ja sam svoju rekao ..tebe nikako da shvatim
Old 19-07-2011, 10:15 AM   #66
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
sta je tvoja poenta??? ja sam svoju rekao ..tebe nikako da shvatim
pa da si me shvatio - nebi pisao sve ovo (sto si napisao)!

Ja sam stavio link i rekao kako je ovo No.1 u UK i da je napravio profesionalni kompozitor (sa velikim pedigreom) i da je odlicno odradjen posao (i da se vidi, jer je veliki hit)
Nisam NIKOGA pitao sta misle o pesmi, itd..(jer sam unapred znao sta ce se desiti)

A ti si poceo da pricas kako je blam, kako je ovo,kako je ono...kako ti znas sta mladjarija slusa i kupuje koliki im je dzeparac i koliko trose na iTunes itd..i ko koliko para zaradjuje, stare pesme , nove pesme, itd itd...????
Old 19-07-2011, 10:32 AM   #67
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Quote:
Ja sam stavio link i rekao kako je ovo No.1 u UK i da je napravio profesionalni kompozitor (sa velikim pedigreom) i da je odlicno odradjen posao (i da se vidi, jer je veliki hit)
Možda je pojam hita ono gde dolazi do problema - meni nešto što sumnjam da će preživeti do kraja leta a kamoli godine ne može biti VELIKI hit.
wladymeer is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2011, 05:28 PM   #68
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Mo?da je pojam hita ono gde dolazi do problema - meni ne?to ?to sumnjam da će pre?iveti do kraja leta a kamoli godine ne mo?e biti VELIKI hit.
Pojam hita = UK Singles Chart No.1 (nemoze jasnije)

...a da li je svetski mega hit ili nije, vreme ce pokazati..

Kad neko zabode No.1 taj se zadrzi u Top 40 najmanje 3-4 meseca...a taj UK No.1 MNOGO pomogne za ostatak Evrope i sveta...
Old 19-07-2011, 10:47 PM   #69
cAAc
Banned

pa znam tako sto imam super moci ..a i ako je fresh poludeo te od 15 16 onda ovo tesko da moze da bude za starije ali i glupo je da se ubedjujemo kad ne mozemo da se ubedimo
Old 31-07-2011, 01:56 PM   #70
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

mali update...
pesma i dalje No.1 u uk (2 nedelje)...
prodato 192.000 komada (sto CD sto download singlova) za tih dve nedelje...
idemo dalje !
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules