|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Senior Member
|
![]()
zanimljivo je da su u neka prastara vremena muzicari bezali iz skole da bi svirali, a sad muzicari beze u skole, valjda da ne bi svirali...
interesantno, streberi su izgleda u modi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam zavrsio akademiju ... interesuje me neka druga prica. Sta fali skoli? Nije sve bubanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da ni u ovoj temi niko nije predlozio alternativu? Koje skole su po vasem misljenju vredne paznje? Ili je jedino relevatno biti "mali od palube"? Pitam posto je ovo drugo ravno neizvodljivosti... bar u Bg-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
VIP Member
|
![]()
E pa - vidimo se tamo
![]() @gorjan: Skoro nisam pročitao bolju analizu stanja stvari u (pop) muzici od ove koju si ti dao!!! Pozdrav, Vasa P.S. @administracija: aj' sredite ove teme, mnogo se razudilo...
![]() |
#65 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pitanje je samo da li BAŠ TOLIKO VOLIŠ da držiš volan i da daješ migavce, i koliko dobro to radiš. A da bi to radio dobro... treba da položiš vozački ispit pa da počneš da stičeš nekakvu rutinu. I sad - koju auto školu da upišeš? Pa, onu u kojoj ćeš naučiti da vrtiš volan, menjaš brzine i pritiskaš migavce, uz poštovanje saobraćajnih propisa. Obično se najviše isplati da upišeš školu koja ti je najbliža i najjeftinija. Sve ostalo ionako zavisi samo od tebe. Pozdrav, Radisav P.S. Ako ti je neizvodljivo u BG, biće ti neizvodljivo i na drugim mestima. Svako može da bude "mali od palube" - to je samo pitanje lične želje i socijalnih sposobnosti.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-10-2010 at 07:44 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Mozda muzzy prvo treba da definise za sta mu treba skola:
studio, karijera muzicara ili sta vec... valjda ima neku ideju sta zeli u zivotu, pa ce biti lakse da razmatramo situaciju... iako, sam je napisao da je vec zavrsio akademiju, sto mu je vec previse po mom skromnom misljenju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
|
![]()
Evo! Jel' sad u redu?
![]() pozdrav bogi
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Previse u kom smislu? Previse znanja?
![]() Ja zelim da se bavim produkicjom, komponovanjem i produciranjem. Jel' to dovoljno definsiano? Od srednje skole ja se trudim da pisem, aranziram, sviram i "pametujem kako sta treba da zvuci" ![]() ![]() @awasc: Licni afiniteti? Hm... a ako ti jedno 10ak ljudi kaze "e, kul su ti ideje i super ti je ovo ali nemam potrebu za asistenom" kako to onda spada u licni afinitet? Sad si me potsetio sta mi jednio ostaje da radim i nesto zaradim sa svojom diplomom diplomiranog celiste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Biti snimatelj je bez veze....ok, mozda nekome ko je nezaposlen nije...ali brzo ce mu se oci otvoriti. A za Muzzyja - ne znam..? Ima neki ljudi BAS VOLE DA VAZDA IDU SKOLU! poznajem brdo vecitih studenata koji se stalno nesto do-skolovavaju, dodaju nke diplomice itd...a nista ne rade. Naravno, sve vreme su i dalje kod mame i tate na gajbi !! Ko sta voli - nek izvoli. Ko zna da svira - vec je naucio, interesovalo ga je ! Za snimanje isto - koga zanima, vec je provalio glavne fore, sad je samo na praksi ostalo..puno prakse - puno iskustva i znanja Za producente -sve ovo gore zajedno, pa na kvadrat !! A onda se opt treba zapitati - gde ? kada? kako ? i zbog cega? (se baviti time)
![]() |
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
Nekada mi neki odgovori zaista nisu jasni ... Koja je bila poenta ovoga? Da me oznacis kao "vecitog studenta"? Upravo sam rekao kakvo je stanje stvari, bar u mom slucaju. Sta sad? Niko ne sme da se zajebe u nekim procenama i ako vec nije pokupio sve fazone nek ide da prodaje pljeskavice? Zaista ne razumem cemu takve price.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|