|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]()
Sto? Probaj reci nekom zaludjem ded metalcu da ded metal nije umetnost i on ce se zaprepastiti, smrtno uvreditii poceti da vredja.
Isto ce se desiti kada kazes da tehno, dj i sl. nije muzika vec sou biznis. Opet isto. Sto je surogat odvratniji, to su njegovi konzumenti vise ubedjeni u "umetnicki kavalitet". To je bas zanimljivo. ![]() Ja sam slusao metal, kad sam bio mali, ali nisam imao ideju da su to "umetnici". Gomila buke i neukusa koja mi se dopada. Medjutim, odnedavno sam primetio da svi se smrtno uvrede kad kazes da sou biznis nije umetnost. Prosto se zaprepaste. Koje ludilo. ![]() Da Morison nije bio pijandura i ludovao po sceni, niko ga ne slusao... A da se takav pojavi u tvom gradu, rekao bi- koja seljacina, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
VIP Member
|
![]()
Aj' da probam ponovo
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]()
Studio je super, moze da se radi u njemu bez problema, sta vise, gitaristi Dorsa bi SIGURNO namestili bolji ton, buduci da je imao verovatno najgadniju distorziju koju sam cuo u zivotu (u pojedinim pesmama).
2. Ne vidim da je Morison ista manji seljak od klijentele pomenutog sudija. Jaka je konkurencija u toj disciplini. Jel' sad u redu? ![]() Last edited by google; 15-08-2010 at 04:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
VIP Member
|
![]()
par ispravki....eehhhmmm!
Ded metal - se pise : Death Metal Dors - se pise Doors Morison - se pise Morrison itd...samo dok smo kod pismenosti... A za Doors...sve su to narkomani....drogoshi !! A i DJ-i su muzicari ! Oni "play" music.... I play guitar (sviram gitaru) I play records (Ja sviram ploce!) Prosto zar ne !! Nema zabune...
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 15-08-2010 at 04:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Raspitaj se malo o pravopisu na?eg jezika i o tome kako se pi?u strana imena.
![]() |
![]() |
#66 | ||
Banned
|
![]() Quote:
To su njihove privatne stvari, licni izbor. Mada je verovatno samo Morison bio dovoljno glup da umre zbog toga. Opet, da nije bio takav, niko ga ne bi slusao... Slava se placa... Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
A uz to je i pravilno.
![]() |
#68 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ali kod nas...izgleda druga prica! Mi smo jedan poseban narod.... ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno netačno. Eto recimo u Kini se pi?e slightly drukčije.
Quote:
![]() |
![]() |
#70 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
@DaBear: jebiga, ne piše se svuda u originalu... recimo - kako je otkucano tvoje ime u britanskoj vozačkoj dozvoli? @Znak: mi jesmo poseban narod, ali koji narod nije poseban? Pozdrav, Vasa P.S. (edit) K.P.G.S.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-08-2010 at 05:50 PM. Reason: K.P.G.S. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|