|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
Vlado je nasao svoj fazon vremenom i manje-vise prepoznatljiv stil..problem je jedino sto kad krenes da pravis varijacije na temu muzika postane nezanimljiva i predvidljiva
|
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]()
e. da valja dodati da se neki fazon koji je Vlado kasnije razvio i može čuti u nekom obliku i ranije...u nekim pjesmam Srdjana Marjanovica i Olivera Mandica
Last edited by balthazaar; 31-03-2009 at 06:26 PM. |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Valjda zna promjeniti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() btw. pjesma je pogodak 1/1. alo bre! odvuce sve zene! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, ne pljujte nesto sto nikako nije za pljuvanje. To sto ima svoj stil, to je pre vrlina, a ne mana. produkcija je (objektivno) cak i na ovom komprimovanom i upropastenom audiju ODLICNA!!! To sto je po meni malo "praznjikav" aranzman, i nemam mnogo mojih omiljenih "kontra linija" to je moja licna stvar, ali je pesma formalnio, melodijski i harmonski BEZ ZAMERKE, cak je i u bridge-u lepo legao onaj tercni bas (bolje bi bilo da gitara ne svira tu tercu tonike nego neki drugi interval) a pesma je moderno koncipirana, sa versom, bridge-om i chorusom, pa pred kraj ima cak i tzv "vamp"deo. Ne znam zasto vam smeta njegova karakteristicna boja, produkcija i uopste zvuk?? Po cemu neki autor mora sa svakim sledecim CD-om da se drasticno menja ili "evoluira" to je jednostavno njegov stil, nacin "poetika" sto kaze moja zena, - inace likovni kriticar, i zasto bi on menjao nesto sto je dobro. Retko koga hvalim, malo sam mator i mrzovoljan, a i pomalo depresivan, ali Vlado je zaista kantautor od ukusa, iskustva, a bogami i sasvim pristojnog znanja muzike, sto je u ovim krajevima evidentno Veeeelika retkost. Malo su mi se smucili tzv. mladi puvanderi sa njihovim: Ja sam mlad, i nov, sa svezim idejama (kojim?) a matorci neka j..u g..na, - a ustvari velikom vecinom su to priglupi i neobrazovani foliranti, koji misle uglavnom da je muzika bleferski nacin da se lako uzme lova, a kada shvate da nije tako, i koliko ne znaju o muzici, obicno im je kasno. Sam se sebi cudim kako nahvalih Georgijeva, ali sto kazu njegovi zemljaci: "Sto jes' jes!!!"
Bravo Vlado, keep up the good work!!!
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 01-04-2009 at 02:21 AM. |
![]() |
![]() |
#68 |
Mason
|
![]()
Ne hvalim Vlada, ali nisam baš ni tako "kritičan".
O.K., radi čovek.. kome se to što radi dopada, o.k., kome ne, opet o.k. Samo jedna stvar mi nije jasna. Zašto se ovde baš svaki rad V.G. posmatra tako "kritički"? I to baš taj čovek i niko drugi? Snimaju i drugi ljudi pesme po kojima može da se oplete, tj. ko želi da kritikuje, može da kritikuje bilo šta (to je najlakše, teško je uraditi nešto)... Pa nije valjda da niko nije čuo ništa "gore", pa mora da se raspali na xxx stranica ![]() Sve ovo mi deluje malo maliciozno, a posebno zato što se radi o čoveku koji je medju prvima podržao ovaj forum, bio prvi "gost producent" na njemu i značajno doprineo jačanju foruma. Trebalo bi barem to ceniti, ako ništa drugo. Kamo sreće da brinemo toliko o svojim radovima, koliko o tudjim... ![]()
#69 |
MAO
|
![]()
kako zašto? svašta. Pa jedina stvar koja se u Srbiji već vekovima nikako ne prašta, je uspeh.
|
![]() |
![]() |
#70 |
Administrator
|
![]()
Zadnja 3 posta mislim da sve govore...
Ja licno nisam vjerovao da Vlado moze bolje od Navike (da uopste moze bilo sta da se napravi bolje i zaokruzenije od Navike), pa sam bio prijatno iznenadjen Zenom bez imena. Imao sam i imam par zamjerki za njegovo stvaralastvo, ali su one sve u domenu "subjektivnog" poimanja koncepta tonaliteta i produkcije uopste, a o ukusima ne vrijedi raspravljati, sem mozda uz neko ladno pivo ![]() Treba sacekati i ostale pjesme koje, kao sto vidite, Vlado ne izbacuje po svaku cijenu (drugi izvodjaci izbacuju nedoradjene produkte, i to u ciklusima od po godinu dana) dok to zaista, po njegovim kriterijumima, ne bude TO i ne zasluzi da se nadje u eteru, pred nasim usima i ocima. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pesma | silicon science | Promocija radova | 25 | 10-10-2009 10:48 PM |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
odlicna POP pesma | DaBear | Razno | 15 | 20-03-2008 06:30 PM |
Eve Pesma!!! | mischel | Promocija radova | 3 | 26-11-2005 03:50 PM |