|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Member
|
![]() Quote:
ili Focusrite ISA One svi lampaši su dosta skupi, jedino ovaj je malo jeftiniji... mogu nabait za 120 eura polovan Behringer Tube Ultragain T1953 može li on poslužit dook ne kupim nešto "pravo" neće mi dolazit sting na snimanje ![]() Evo da javim da sam kupio RODE K2 jupiii... koštao me 500 eura... nov iz dućana... e sad još preamp i idemooo... Last edited by tex viler; 05-03-2009 at 06:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
ljudi evo zaposlio sam se u jednom music shopu pa mogu uzet po nabavnoj cijeni opremu tako da bi moglo pasti neko kvalitetnije predpjačalo, lampaško neko, dajte neki prijedlog.
Od opreme imam Project mix, m audio BX8a deluxe monitore i rode K2 mikrofon, SOUNDCRAFT M12 http://www.soundcraft.com/products/product.aspx?pid=24 (by the way šta kažete na ovaj soundcraft?, dobio sam ga jeftino, može li se on iskoristit u studiu, recimo da bubanj spajam preko njega, ima direct oute sa pre/post opcijom?) Last edited by tex viler; 16-08-2009 at 10:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jesi uzeo po toj cijeni u Hr ili? ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 17-08-2009 at 05:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
Universal Audio SOLO 610
TL Audio Ebony A3 Focusrite ISA ONE ...troumim se oko ova tri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Moderator
|
![]()
Ako mora cev - K2
Ne znam vise sta sam sve procitao,ali radi se o odlicnom mikrofonu,za neke frikove koji vijaju rad creva komarca koji se usunjao u studio se preporucuje zamena lampe nekom Ei ili nekom nadrkanom lampom i to mu poboljsa malo karakteristike ali veoma dobar mikrofon u toj ceni... Ali za te pare: Razmisljam o Violet - black knight,ciji test imate na "test mikrofona" gde je testiran sa sE 4400 koji je opet brutalan,ali eto,nisu cevi... Dva opasna mikrofona u tom rangu!!! evo: Quote:
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
cisto da ponovim post
![]() e ovako, toplo bih preporucio
kapsel typ: kondenser ^^ mikrofon je inace handmade i kosta nekih 1700 eura. Mogu samo da kazem da mi se mnogo vise svidja kako zvuci ovaj mic od U87 npr. iako sam na u87 snimao svoj prvi album. frequenzgang: 10 Hz - 20 kHz richtcharakteristik: kugel-niere-acht mit zwischenpositionen (9 positionen) maximaler pegel : 145dB grundrauschen spl din/iec 651: 10dB-A rausch-spannungsabstand nach din/iec 651: 81 dB Na ovom mikrofonu mozete snimati kako vocale tako i instrumente...ukoliko ima zainteresovanih, mogu vam poslati kontakt detalje lika koji ga pravi (lik koji radi do 150 mastera svih zanrova godisnje). CharterOak SA538 sam samo cuo kako zvuci, nisam imao prilike da ga testiram u svom studiju nazalost ali imate sigurno nekih CharterOak SA538 testova na netu pa poslusajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
uhh ovaj sE 4400 je BROOTALAN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
evo kako zvuci i moj mic:
gitara: http://echochamber.ch/Suter/levin_02.wav vocal (govor): http://echochamber.ch/Suter/suter_model_md.wav zenski vocal (pevanje) http://echochamber.ch/Suter/meng.wav uzivajte |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 03:08 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |