|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam juce zaradio dvais' evra.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
|
![]()
Malo li je?
![]()
![]() |
#63 |
MAO
|
![]()
ja sam mnogo više, al ne smem da kažem kolko. A i nije od muzike, tako da ništa onda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
ma ja super zivim od muzike a jedva cekam platu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Meni samo nije jasna jedna stvar .... da li se prica o isplativosti , lepom zivotu ili bogatstvu ????
Naravno da se nema toliko da se bude jako bogat i kupuju studiji od 1000000 evra ... ( cast izuzecima ) ali da li svi pekari i pljeskavicari ubijaju od zarade ??? Pa naravno da ne .... A koliko ljudi od ovog posla ima prihode koji su u vrednosti od duplog prosecnog dohodka ? ..... manje vise svi koje poznajem ...... Tako da mislim da ko ume , zna i ko se snasao .... moze i te kako lepo da zivi od toga . Ljudi uglavnom kukaju da bi obeshrabrili konkurenciju . A to sa Kanye West om i ostalima ..... pa Da Bear ..... zivis u Londonu , valjda znas da kad uzmes vece pare , moras da uzmes finansijskog konsultanta da ulozi tvoj novac negde da ne bi placao kapitalnu dobit , poreze i da bi taj novac nesto radio ..... Zato oni predlazu manje rizicne poslove gde ako taj novac jos i zaradjuje ... tim bolje .... Naravno da ti pevaci cesto ni ne znaju sta je njihovo ( niti ih interesuje ) to rade njihovi savetnici ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
MAO
|
![]()
jes vala, ko rihana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koliko ram memorije moze da koristi cubase sx3? | korenjak | Audio Software | 18 | 14-08-2009 07:17 PM |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
koliko para toliko i muzike?! | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 18-09-2006 10:12 AM |