|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
PT ne moze da podrzi toliko midi kanala ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Paa reklo bi se da je kod nas kanalizacija razvijenija nego u tamo nekoj ostrvskoj "koje kude" razvijenoj i bas po kanalima poznatoj parohiji no...
razmisljao sam se dali da se upustim u ovu opstu pljuvacinu po PT-u i eto mene ![]() Elem za pocetak sta je industrijski standard u svim studijima sirom sveta (iskljucujuci nasu kasabu) hmmmmm... Pro Tools ![]() Eto bas kazu da tkzv Nuuuendo je upotrebljavan u mixu---gde,kad,kako Abby Road - neeeee - SARS - neeee - World Studio - neeee pa gde onda - valjda samo u kucnoj radinosti gde mu je i mesto ![]() fakat 32 kanala - jes malo i jos 128 midi kanala - traaaagedija pa ipak mucenici tipa JMJarrea,Mike Oldfielda (pomalo poznati po in'strumentalnoj muzici)imaju putne varijante LE za rad na terenu(verovatno vikendici nadomak Atlantika) i manje zakeraju od prethodnika zaduzenih za ovaj izazavani negacijom upotpunjeni i potpuno bezobzirno senzacionalisticki obracun sa kime? cime? ![]() -------------------------------------------------------------------------------------- Razlog ovakvog uvoda je: Trenutno posedujem Audiomediu III + G3 koja mi je zaradila M-box 1 + Mac G4 i DIGI OO2R + G5 - koji su mi zaradili DIGI OO3R + Mac pro - Korg OASYS ![]() Sto se provaljenih tkzv dzabe plug-innova nemam ni jedan ali zato u Mac proo-u imamjedno 5000E u istim -Waves Platinum,Sonnox Oxford,Brainworx,PSP,Elemental audio,Izotope,Air... I najbitnije - to sve radi,ne pada i klijenti su extra zadovoljni! za kraj Ni kod Babe nema Dzabe te ako iole smatrate sebe profesionalcima - pomirite se sa time da uskoro ni jedan projekt koji je imao bilo kakvog dodira sa crack-om (osim nase kasabe koja je po tome nadaleko poznata) nece moci proci granicu - onu viznu - a trebalo bi da "Delujemo globalno a da ne ostajemo u lokalu" Srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Senior Member
|
![]()
Svaki PTLE ima 128 kanala, standardni moze da "svira" 32 (voice) istovremeno, a MPTK 48 STEREO, ako treba vise da svira" odjednom meni se cini da je tu veci problem sa aranzmanom (ako je u pitanju standarni song) nego sa softwerom.
Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Za pocetak probaj neki OSX86 Leopard + Logic 8.02 a ako te dobro sluzi , kupis Mac i ne razmisljas....
Ili kupi Cubase 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Hehehe....bas zanimliva tema
![]() Sve ispada da ni mixer koji nema 60 kanala ne vredi nista, jer boze moj, kako cemo da mixamo ako mixer nema toliko kanala... Al bogami, za ove moderne aranzmane treba ultra mega veliki mixer i jedno 5 ljudi da rade na njemu....inace slab je to studio, nije full, bolje da se ni ne radi u njemu.... ![]() Sta ces. Ljudi pre bili zesci amateri, imali siroti svega 16 kanala, u boljem slucaju 32 kanala u studiju... Prvo i osnovno pre mixa je da se malo projekat dovede u red, redukuju kanali, narutuju, ocisti od nepotrebnih stvari, pa lepo lagano u mix.... 48 stereo kanala u PT LE je i vise nego dovoljno da se radi i to vrlo vrlo ozbiljno! O stabilnosti i profesionalnosti PT-a nema potrebe pricati, to je vec dobro poznata stvar.... pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Senior Member
|
![]()
pa i tih 500$ je za nekoga ko zeli profesionalno da se bavi ovim poslom i njime zaradjuje lebac manje nego da gubi kliente jer mu sistem stalno pada... koliko sam ja shvatio, u tome je poenta cele ove price koju je pokrenuo HeatMan...
Last edited by Color; 29-08-2008 at 11:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Moderator
|
![]()
da ali ni 48 kanala mi ponekad nije dovoljno..
![]() nishta, vidim ja da ce biti reinstall OS-a, original sx4 i po koji original plug.. i ff800 ili tc konnekt 48.. to josh treba da se prelomim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sony (Sonic Foundry) Acid useri, ajmo!:) | Jan | Audio Software | 3 | 14-09-2009 12:55 PM |