Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-06-2008, 05:13 PM   #61
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Ajmo josh jednom rep

ma kakvom bre kukiju ne mješaj zdrava i prava čovjeka kejkz je u pitanju ...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2008, 05:16 PM   #62
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

a jbg.. lEpsus (shto bi moja ortakinja rekla).
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2008, 07:33 PM   #63
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Ma opusteno.. Ako cete da progurate taj remix onda furajte.. Ako ce da ostane samo na ovom kacenju onda mozes da mi prosledis (naravno, ako zelis).. Mnogo mi se dja..
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2008, 10:53 PM   #64
bezsmisla
Member

bezsmisla's Avatar

Vrlo jednostavno...
Meni je KRS-One,Common,DJ Premier itd ..tvrd pravi rap...remix me asocira na takav rap,a original ne bas..original je opusten,mekan... za matine :]
Da i dalje vrtim rap pre bih izvrteo remix.Bez ljutnje. poz
bezsmisla is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2008, 11:07 PM   #65
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ma ko se ljuti.. dakle, imamo hmmm slichno poimanje tvrdoce.. mada, zavisi shta od komona i premijera, poshto oni umeju biti premekani..

ne znam, ovo je bilo u fazonu big l ovih i slick rickovih opushtajucih matrica.. a rmx je vishe g funk fazon.. al je do jaja skroz.. zna balti shta radi..

poz

@tribal: vidi sa baltijem, ne znam shta da ti kazem.. svako iz mog "okrilja" "lacasanostra" ima zelju da izda album.. da li ce biti izdato? pitanje je.. ali ako se izdaje, ide sigurno i rmx na njega..

edit: ako si ti reshio da vec jednom puknesh scenu sa tim tvojim albumom (uskoro), grabi i uzimaj.. shutiraj i laktaj se.. tj samo prati kako to rade kad ulaze u gsp..

poz
Old 14-06-2008, 11:50 AM   #66
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Hahah.. lol za gsp.. Ma opusteno... Siguran sam da Balti moze da napravi jos ovakvih hiotova.. : )))

Je li Sale, jel imas ti neke veze sa RiV kompilacijom? Koliko se secam, ti si tamo na forumu.. Radio sam jednim likovima pesmu za tu kompilaciju pa cisto zbog toga pitam..
Old 14-06-2008, 12:27 PM   #67
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Za ovaj beat konkretno, su mi se uplele nekolike inspiracije ...neki od De la Soul beatova ( što se tiče kicka i drumsova ) , g- funk, što se tiče bass linije i e piano -a i konkretno dvije stvari : Big Daddy Kane - Taste of Chocolate i 2pac - Str8 Ballin...tako da mi je ispalo zanimljvo, jer je ipak neka kombinacija istočnog i zapadnog zvuka...

Inače, sad mi se definitvno čini da je puno bolje prilagođavati beat tekstu, tj. raditi beat kad imaš tekst tj. trake, pogotovo kad su trake ovako odlično snimljene i odrađene kao ove što mi je da Sale! (Sale ako te ko upuca ima da mi ostaviš trake da od tebe napravimo novog Pac-a )

Ja lično podjednako volim i jazzy prljavi istok i funky glancavi west...mada, ruku na srce, sve je to sad istorija, jer u poslednje vrijeme najviše vodu piju oni južni lil džon bitovi...mislim, što se tiče neke komercijale...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2008, 12:36 PM   #68
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

nemoj te iskrankuje jedan 808 sn kako zna i ume :P

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2008, 01:11 PM   #69
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Hahah.. lol za gsp.. Ma opusteno... Siguran sam da Balti moze da napravi jos ovakvih hiotova.. : )))

Je li Sale, jel imas ti neke veze sa RiV kompilacijom? Koliko se secam, ti si tamo na forumu.. Radio sam jednim likovima pesmu za tu kompilaciju pa cisto zbog toga pitam..
pa, pazi.. nemam neke direktne veze.. osim shto poznajem ljude (MrI, Bvana, Grema) koji su zaduzeni za taj mixtape.. e sad, oni su mene iscimali da im bacim neshto od mene ili neshto od ljudi iz mog studija, da bi imali neshto kao kvalitetnije tu, poshto su primili neshto vishe od 200 pesama od pun kurac bendova.. ja sam im bacio 3 pesme, ali odgovora nema.. a meni je iskreno oblachno sa povremenim pljuskovima i grmljavinom oko genitalija, pa ih ne cimam da vidim shta se deshava.. i kao shto sam rekao svima, ako bude bice, ako ne bude nije.. jbg.. realno, ja igora (mri) gotivim kao lika, ali chovek se na njega ne moze osloniti.. jednostavno, redovno ispada neodgovoran iz vishe razloga.. i ja ga kapiram, zato ga i ne smaram... a ako tebi treba neshto, rado cu ga priupitati.. mada, teshko da ce biti neki konkretan odgovor, to odmah da ti kazem..

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post

Inače, sad mi se definitvno čini da je puno bolje prilagođavati beat tekstu, tj. raditi beat kad imaš tekst tj. trake, pogotovo kad su trake ovako odlično snimljene i odrađene kao ove što mi je da Sale! (Sale ako te ko upuca ima da mi ostaviš trake da od tebe napravimo novog Pac-a )

hehe hvala za pohvale.. iskreno, sad mi mnogo ide na kurac to shto je sve kul, a preterao sam sa bassom.. pa chak i za moj ukus.. (poshto sam posle par slushanja na nekoliko sistema, zakljuchio da sam se ipak zajebao) al gotovo, mrzi me da remixujem opet traku i da bacam taj mix na mixtape.. ko ga jebe..

a shto se tiche upucavanja, veruj mi, sranje postaje sve toplije u bg-u.. sve vishe istripovanih budala ima ovde.. sve vishe kvazi kriminalaca, a ja sranja ne trpim.. tako da su vec bile neke tuche i to.. i naravno, prozivke u pesmama (tzv dissovi) koje ja izbegavam da slusham i radim.. jbg, reci mi u lice, il umukni.. jebo jadna prozivanja preko pesama.. al jbg, kad pogledash realno.. Kristijan Golubovic je skoro zavrshio svoj "rep" album, pa onda imash predstavnika familije navijacha, sa njegovim sranjima.. narkose i utripovane likove.. Ilu, Sha, Napoleona.. Sve mi je chudnije, i sve manje zelim da budem deo toga.. Ne zato shto se bojim.. Boli me kurac, nikad se u zivotu uplashio nisam.. nego, jednostavno, jadno mi je.. eto..

i eto ti klasichna pricha, cimali su me neki od tih likova, i kad sam otvoreno pokazao da ne zelim da saradjujem sa njima, chuo sam priche kako sam pizda i kako ce me "skenjati".. kako cu popiti batine itd..

tako da ono.. srpski tupak? chek prvo da izdam nekoliko albuma, pa onda.. taman da izlaziram svoju smrt pa zapalim kod tebe u crnu goru..

poz svima

ps @ alavuk: nemoj spominjati krank dok sam ja u blizini, lako mogu da prsnem i pobijem sve u maxiju..

Last edited by HeatMan; 14-06-2008 at 01:14 PM.
Old 14-06-2008, 01:57 PM   #70
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Ma znam i ja MrI-a jos sa starog RiV-a, a i Gremu dobro znam.. Ne treba meni to da saljem pesme.. Nisam ja u tom fazonu. Reko mozda si ti u toj prici pa te pitao bezveze.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules