|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Senior Member
|
![]()
Najbolje odmah promeni bubnjara koji nista nece, koji, jednostavno ne zeli da ucestvuje u kreiranju dobrog zvuka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Senior Member
|
![]()
Istina je, ali Zagreb nije daleko, a ni okolna mesta bliza od Zagreba. Najvaznije za dobar sound je dobar odnos medju ljudima u bendu i dobra volja da se napravi dobar snimak. U to ime, srecno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
daj dosta
![]()
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
Neg sad jos jedno pitanje. U slucaju da zbog setupa cinela ne mogu dobit da mi oba overhead love sner jednako jer je npr. desni over blizi sneru sto uciniti? Jel moguce kasnije u produkciji sner mic panirat malo lijevo da se kompenzira ovaj efekt? Sner zelim da mi je u centru.
![]() |
#68 |
MAO
|
![]()
jesi poslusao neki tejk tako snimljen? Jel ti smeta panorama dobosa kad overheade namestis na jednaku vrednost, a dobos u centar?
Ne? Ni meni nikad nije smetalo, mada nikad nisam overheadima ni pecao bog zna koliko mnogo dobos, narocito ne za metal i rock zanrove. Da li je moguce panirati dobos u mixu? Let's see... hmmm. pokusavam da ti naglasim pogresnost teoretisanja i vizuelnog snimanja. i tebi i ostatku omladine na ovom forumu koji bi da niko ne iskomentarise ovakva pitanja skontali da je to normalno. shvati to u najboljem duhu, molim te. Stvarno mi se nikad nije desilo da mi dobos vuce u levo ili desno zbog overheada, a nikad nisam preterano posvecivao paznje jednakosti pozicioniranja mikrofona overheadskih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
Sve je sredjeno.
![]() EDIT: Da pod kojom prepostavkom ti mene smatras "mladim"? Mozda iskustveno da, ali po godistu ne. :P
![]() |
#70 |
MAO
|
![]()
pa eto pod tom pretpostavkom sto ti je takvo okruzenje (lik koji ne zna sta su reklamne koze, niti dozvoljava busenje prednje!!), pa sam nesto skonto da ste mladjani metal entuzijasti (radio sam sa dosta takvih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-= Rumski Muzički Kalkulator - probna verzija =- | ProkDu | Audio Software | 15 | 21-09-2006 06:31 PM |
potrebni savjeti znalaca-evolution mk249c | xcirey | Computer Hardware | 3 | 05-01-2006 03:25 PM |
Polu-profi mic | Solozabal | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 25-12-2003 04:41 PM |