|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Pa sta mislis na sta bi sve licilo da nije prepucavanja (mada ovo nisu prepucavanje nego polemika)?
Puke informacije i stavovi (moze da kaze ko god sta hoce a niko ne plemise), koji nevazno kavi su, pa koga bi to zanimalo? Ti bi sada da zatvoris tread jer ti se nedopadaju reakcije nekih ljudi na temu. "Ako ti se nesvidjaju moji stavovi nemoj da komentarises" pa ima i takvih foruma. Ali ovaj nije taj. Sam naslov treada je postavljen da trazi razmenu vatre, e sada kada se ona desila ti bi da obrises i puj pike nista se nije desilo. Zasto, pa neka stoji, ima tu interesantnih misljenja. Sta te muci, to sto vecina nije podrzala pricu o narodnjacima, pa sta sad? Jos jedan razlog. Ako otvoris tread gde se pita, ko sve sa foruma radu narodnjake? Pa to je pocetak separatizma, cemu takva postavka? Takvi forumi postoje, gde se skupljaju oni koji se bave narodnjacima. Ako mislis da ovde ljudi nista neznaju o tome, onda je to greska. Velika vecina ovde ima kontakta sa narodnjacima (zargonski receno) po nekada redje ili cesce urade nesto u toj bransi. I to se zna. Pa niko nije lud, mora od necega i da se zivi. Naravno da neko ko zivi od svog posla nemoze a da nesto ne uradi u bransi gde se vrti 90% para cele muzicke industrije i pri tome cini preko 50% komletne produkcije. I nikada niko nikome to nije zamerio, problem je samo kada zelis da registrujes stranku sa tom zastavom. Ovde bre nema demokratije, ovde vlada diktatura, radi sta hoses ali nepropagiraj neka stranacka okupljanja,inace .. MIDI robija. Last edited by LACKY; 23-02-2008 at 01:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Vlada Jet? On me neopisivo nervira.Ufuran do bola,sa asfalta a bez veze mu je i pjevanje i muzika.Valjda nekoga vrijedjam... Slazem se.Rokeri su dosta krivi za sunovrat.
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by master29; 25-02-2008 at 11:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]()
......
Last edited by master29; 25-02-2008 at 11:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Naravno, mene moze izdrzavati mama i tata. Mozda i neznam gramatiku. Nepljujem po muzici koju radim (pljujem po tvojoj prici). A za ono zasta bi ti dupe dao, ja nemoram, culi smo tvoje umece sto si radio za Grand Festival, kako ga ti iz miloste zoves "vrhunsko delo".
Delo ti je stvarno vrhunsko! I verujem da je za tebe to vrhunac. Moja dela i nisu bas vrhunska, ali cini mi se da su malo bolja od tvojih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
Dali je tebi iko u zivotu ispricao vic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravih, dali si ga shvatio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by master29; 25-02-2008 at 12:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by master29; 25-02-2008 at 12:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Izvinjavam se sto upadam u raspravu, nego mi doslo malo smesno. Ima jedna prica kad su Indexi bili u Americi, pa u muzickoj radnji naleteli na mladica koji je prilicno dobro svirao gitaru. Nudili oni njemu i stan i hranu i trebe u Sarajevu i slavu u celoj Jugi... Ispostavilo se da je taj momak bio Dzimi Pejdz... ![]() E, sad, nas Laki nije bas Dzimi, kao sto nije ni Laki, ali mi se cini da si se malo ispucao... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Narodna muzika ali dobra | InsaneEyes | Pricaonica | 21 | 21-09-2009 10:43 PM |
Muzika za filmove | sinisake | Promocija radova | 4 | 05-12-2008 12:00 PM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |