|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
Meni OSX86 zasad odlicno radi... Samo jos u firefoxu nikako da vidim hrvatska slova č ć š đ ž - neznam jel ih vi vidite sad??
I postoji li nacin da zamjenim slova y i z jel me prilično bune? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
banned
|
![]()
Sa instalacionih diskova koji kru?e internetom, izbačena je podr?ka za neke jezike i karaktere, a među njima i latinične. Mogu se instalirati sa originalnog tiger ili leopard diska. Međutim, ovo pravilo ne va?i za sve instalacije i sve fontove. Poku?aj da zameni? font u firefox-u, stavi npr times roman, za njega sam prilično siguran da radi.
![]() |
#63 |
Moderator
|
![]()
Hm, sad sam radio xbench test i pokazao mi je nekakav ukupni score oko 202. Jel to ok?
Sad ću ja malo sa tim fontovima isprobat. Hvala... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
banned
|
![]()
To je, bar koliko sam imao prilike testirati, neki prosek sa rudaw kompjuterima i 10.4.10. operativnim sistemom, koji je verovatno instaliran kod tebe.
![]() |
#65 |
Banned
|
![]()
Jesu li izasle nove verzije audio software-a za Intel? (dawovi, plugovi, etc...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
banned
|
![]()
Gotovo sav softver je već preveden u univerzalni oblik, tako da, sa te strane, nema problema. Ipak su intel procesori već dve godine u upotrebi
![]()
![]() |
#67 |
Banned
|
![]()
@Kejkz
E do jaja! ![]() Trebao bi da otvoris novu temu i popises sve u vezi OSx-a (software, driveri, performanse, etc...) i postavis je da bude sticky! btw emu1212m pretpostavljam da je unsupported>? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
banned
|
![]() Quote:
Taj E-mu ne radi, ali po?to su specifikacije otvorene, nije nemoguće da neko napi?e drajver. Koliko sam shvatio, cela serija emu karti će se uskoro moći koristiti na linux-u.
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]()
Ja sam poterao emu 1212m na linuxu bez problema! Nisam probao da snimam ista, ali sam citao negde da je i to moguce... Jeste da nemas onaj patchMix, ali koji ce mi moj on...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
banned
|
![]()
Onda je pitanje vremena kada će neki entuzijasta napisati drajvere za os x. Ako takvih jo? ima, naravno
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |