|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
A tek ugaona garnitura....
![]()
![]() |
#62 |
Senior Member
|
![]()
Anita usla si u emocije skroz, to je dobro, ali je ipak forum virtuelna prica. Ne otkrivaj previse, jer mnogi muski misle da su zene lepse kad su sakrivene, ako tako nastavis mozda se nekom osim tvoje muzike dopadnes i ti, pa eto belaja. A gde je tu muzika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Senior Member
|
![]()
Hm, dobro kako ti kazes, sve si u pravu, onda ne kritikuj supruga nikada na forumu. Posto i sama spominjes odgovor, znaci kreni u ovo nase prostranstvo zvukova, a onda ti ni ovaj thread nece biti potreban. By the way posle malo slusanja tvoje muzike bas mi je drago da si na forumu i da uopste imamo mogucnosti da cavrljamo sa tobom.Peace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
MAO
|
![]()
ja ne znam ko prica o sexu ? Ogi pominje neku garnituru, a ja se sav iznerviro zbog jakne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
MAO
|
![]()
samo jos da nas izvjestish i za preostale probleme, pa da je celom forumu srce na mestu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
MAO
|
![]()
slikovito nema shta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
ja mislio da je ovaj topic pitanje kako resiti ventilaciju u studiju/gluvoj sobi :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
MAO
|
![]()
juce mi neko odradio novcanik.. veoma iskusno
![]() Stajao je u koznoj jakni na civiluku pored ulaza u studio.. I tamo je i ostao, kao i jakna kao i mobilni telefon na stolici pored, sve je tu, samo fali oko 90e i licna karta.. veoma iskusno... cak je ostavio i dinare i kreditne kartice.. samo evri i licna karta.. eto nek je ziv i zdrav, dabogda se zadavio prvim parchetom hleba koji proguta posle ovoga.. i umre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]()
Pa to je neko ko te zna... :o
Malo moras preispitati tvoja prijateljstva... Ako ti je izvukao pare iz novcanika, to znaci da ga je drzao u ruci, sto znaci da je ostavio otiske, sto znaci da vrlo lako mozes da saznas ko je, ali posto je cifra ispod 15.000 din, to se smatra "delom sitne kradje", pa moras sam da to pokrenes. Tu se ne radi o lovi, vec o tome da je neko iz tvog okruzenja spreman na tako nesto. Takodje to znaci da bi ti uzeo i 9000 evra da si ih tog trenutka imao u novcaniku. Moj savet ti je da isteras to i saznas ko je u pitanju ne zbog love, vec zbog svega ostalog ubuduce. Pozdrav!
![]() |
#70 |
MAO
|
![]()
hmmm dade mi ideju... al proslo je vec 24h, i ja sam taj novcanik furao okolo sa njim... razmislicu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ventiliranje gluhe sobe | metalman | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 23-06-2009 06:41 PM |