|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
VIP Member
|
![]()
Ja bih negdje putovala.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
odoh u cetvrtak na more... ima li neko da mi pozajmi one male za ruke jer slauf vec imam...
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
idem u Baosice ako ce neko biti negdje blizu haj`mo na pivo!
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
![]()
Potonuo tamo juce prekjuce neki brod u Bijeloj, pa je izgleda neko ekolosko sranje... Izgleda da ces se jedino pivom i kvasiti...
![]()
#66 |
Pro Member
|
![]()
eh da znas kakva je ekipa bojim se da se ne ugusim...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]()
Uh;koliko postova.Po meni,Rumski sasvim O.K. stoji,svojstveno nasem senzibilitetu,nikada od njega necemo napraviti nemacki forum npm.Meni smetaju samo ovako dugacke rasprave iz kojih uglavnom nista pametno ne naucim,a citam nadajuci se.Mozda bi korisno bilo da kada vec imamo toliko velikih faca na forumu,neke od njih otkriju svoj identitet.Lepo stave puno ime i prezime,sliku,njihova biografija da nas ceka na prvoj stranici i onda bi mozda bilo vise respekta.Ovako se svadjaju Perica i DJokica misleci da su popili svu pamet sveta.Drugacije je kada u diskusiju udje covek sa autoritetom i konkretnim rezultatima,sto smo uostalom videli i svaki put kada je na forumu gost.Javno prisustvo takvih ljudi sigurno bi popravilo situaciju,narocito sto se tice novih clanova kojima neciji nick name ne znaci nista i to bi bilo to,sve ostalo,po meni ne treba dirati.Znam da je na balkanu tesko biti autoritet ali ljudi koji pljuju po svemu nam ovde nisu ni potrebni izmedju ostalog.Konstruktivna diskusija o.k. nepostovanje sankcionisati.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Hmmm, mislim da je daleko bolje da se identitet zna, ali da se ne forsira nikako, jer se na tome jasno vidi ko je kakav i koliki strucnjak, kao i postovanje prema ostalim clanovima (bilo da je u pitanju neko sasvim nebitan ili neko jako bitan). Uostalom svi smo ovde jednaki...
![]()
#69 |
Banned
|
![]()
Pa o.k. Ja sam mislio na samo par ljudi koji bi bili stalno prisutni.Neki ljudi ovde dosta drsko nastupaju sa svojim aksiomima a to mogu da budu(bez uvrede) i zidari iz Krusedola.
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |