|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo , evo .... danas , obecavam ...... sigurno ...... sutra rezultati ..... ok ???? a u medju vremenu , hajde i ostali da daju misljenje .... retko mozemo ovako u " domacoj " varijanti ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ajd jos danas....sutra objavljujem redosled mikrofona, ko hoce da napise svoja zapazanja moze jos danas i sutra popodne. posle prelazimo na test mikrofonskih predpojacanja. UA 610 RED7 Avalon Millennia ISA430 Drawmer 1962 Buzz Audio i pokusacu da nadjem RNP i Gainstation |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
ubaci tu i spl .... obavezno .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#65 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako budalim, davim i izvoljevam, izvini i zaboravi!!!!... zanima me jedino sta bi ljudi rekli za njih ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Videcu da zovem predstavnistvo i da uzmem po jedan na test. rnp i gainstation cu pozajmiti od jednog kolege....mozda ubacim i fatman-a i jevtiniji focusrite....sta budem nasao od tih srednje budzetskih pre-a potrudicu se sto je bitno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nemoj se smarati ako je komplikovano... nije bitno. ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#68 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ma ne. potrudicu se u svakom slucaju....to je jedan telefonski poziv, nije mi tesko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
hajde i ja da se aktiviram ovde posle sto godina...
![]() elem, najvise su mi se dojmili 2 i 4... svi ostali imaju neke gadosti u visokima koje ne mogu da podnesem... da se to srediti kasnije, ali je bolje ako ne mora... na kraju bi i moj izbor za ovaj glas bio 2 - nekako je izbalansiraniji, mada bi se u miksu moralo stosta rezati (dobro, zavisi i od aranzmana)... ne mogu da komentarisem 5, posto je mnooogo tisi od ostalih, a mrzi me da idem u drugi sistem samo da bih izjednacio gain... 1 i 7 mi najvise zvuce kao B1 (posto ga i sam posedujem), mada, ako je B1 pod brojem 7, onda Manley ima pokvaren primerak, posto, kako god taj mic zvucao, nema ni u ludilu ovoliko suma... hmmm, i mislim da je 6 Brauner... ne znam zasto, nikad taj mic nisam cuo uzivo, ali po svim primerima koje sam cuo misli da zvuci tako nekako...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests) | |
rasa01 |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |