|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
@ Vrach
Svaka cast za iskrenost, ne samo u ovom postu!!!! ![]() @Nesbo i Perun Ja kad prestanem da uzivam u barem 30% stvari koje radim sa muzikom, prestacu da se bavim istom. Imam 28 godina, a profesionalno (za lovu ![]() Nesbo, poenta moje price - radi to sto volis, guraj, znoji se, ali razmisljaj par godina unapred....... Uostalom, imate negde na promociji radova moju pesmicu od pre 4-5 godina 'Tragovi'. Nebitan je kvlitet i sva slabost aranzmana i produkcije, ja sam to uradio zato sto hocu i volim to. Ali zato, na jednu takvu pesmu, snimim 10 sranja i polusranja
![]() |
#62 | |
Member
|
![]()
Ok, hvala!
Poruku sam shvatio i savet prihvatio samo izgleda jedino OFF ima jasan stav. Nista licno, ali onaj "ko je uspeo u zivotu" uopste ne mora biti u pravu. Quote:
"Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." Last edited by nESbo; 11-10-2006 at 12:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Da da, ja servisiram racunare i imam day job. Sa svojih 21 vec imam 3 godine radnog staza. Razumemo se mi totalno, samo me je malo pogodio stav gosn Vraca koji je napisao negde gore kako sve to sto radimo nema smisla jer kasnije kad dodju zena i deca niko se toga vise ne seca... i tako nesto...
Samo bez uvrede molim vas. Ne kazem ja da nema potrebe da vi mene savetujete, naprotiv, ja dolazim na ovaj form vec 2 godine ne bih li nesto naucio od iskusnijih, ali takvi stavovi od najiskusnijih me pogadjaju... ![]()
![]() |
#65 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
MAO
|
![]()
ja nemam ni dana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa kao sto si napisao: POKUSAVAS da kazes. A nisi to rekao! Da jesi, tj. da je ovako izgledao tvoj post na koji sam reagovao (ne braneci Nesbo-a, vec samo rekavsi sta sam imao na tu temu generalno), ne bih ni trosio onoliko reci gore... A ponovo iznad navodis neke tvrdnje koje bih momentalno mogao da opovrgnem primerima mnogih mojih poznanika, koji i imaju i nemaju veze sa muzikom, ali biznisom generalno da, koji su tek posle 30te "prodisali" i nasli sebe u jako unosnim ili kreativnim poslovima u kojima danas dominiraju. Nismo mi isti, daleko bilo, dakle... NEMA PRAVILA! Ako se ti ili neko pored tebe uplasi buducnosti, ili ako se usere od proslosti kao 30togodisnjak, to ne znaci da ce sve sacekati takav ishod! Dakle, generalizovali ste stvari uzasno, zato sam i reagovao! A to da li ce neko biti poznat samo uskom krugu prijatelja, ili celoj naciji ili planeti je skroz irelevantna stvar, koja je krajnje individualna. Ni ja nisam cuo za tebe! ![]() Quote:
To su nepoznate kategorije, "sistemi" itd. meni bar, mi i kad smo zagazili u FOLK vode na momente, to je bilo na poziv izvodjaca ili diskografa direktno, u cemu smo videli shansu za dobru zajebanciju, isterivanje nekih nasih hirova jer nam se moglo i jer su to i hteli i, na srecu, "gomilu para"! U suprotnom se ne bi ni baktali sa njima. Licno ne obitavam u tim krugovima, niti me zanimaju, ali ukoliko mi i dalje budemo zanimali njih, rado cu se odazivati pozivima za saradnju! ![]() Dakle, nigde niko nikoga ne gura, vec iskljucivo saplice, a to sto je u ovoj nasoj zemljici jedna bransha, ako se moze istom i nazvati, pojela vecinu ostalih, medijski pre svega, to je vec nas nacionalni problem... Ja ga necu resavati. A neces ni ti, jer ne mozes, a i besmisleno je. Nemoguce! Dakle, ako je nesto vec u toj meri prisutno, logicno je da ces imati utisak o "nametanju" kako izvodjaca, tako i mnogih "autora" iz te branse. A veruj da nije tako... Naravno, ne pricam o sebi, jer Nebojsa i ja imamo obicaj da se ne slikamo i ne prdimo po "Svetovima, Skandalima, pa ni po Dnevnim novinama", prosto, kolko god puta da nam je nesto tog tipa bilo nudjeno, nismo prihvatali, jer je po nama nekonstruktivna budalastina! E sad, najvise ih je koji vole to slikanje, ali budi siguran da ni tu nema preteranog "nametanja". Urednici i dalje misle da su im novine ili emisije dupe i da su "prazne", pa u price uvlace i gomilu nebitnih ljudi... Ok... Kao, pune program. Hahaha. Quote:
Ovo je sustina moje price, OFF- bez ikakvog pokusaja da te omalovazim ili slicno, smatram da je sve to nedovoljno za "soljenje pameti" bilo kome, a stekao sam utisak da si to i radio... I ti i Vrach, a i mnogi drugi pre vas! Tu cak nije vazno ni ko je ko i sta je "uradio"... Naravno, imas puno pravo to da radis, ovo je forum... Samo je pitanje da li ima poentu! Nista licno, da ne tupim vise! Pozdrav! ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Nebitno, svako ide svojim putem. Meni je ovo radno mesto omogucilo i ovu diskusiju, i monitorce, i dual core procesor i mnogo jos toga...
Sve u svemu, sescu i ja mozda jednog dana za ovaj SSL ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imas slike, manje vise svega u studiju ponaosob, u sekciji Slike Vasih Studija... Ovde su mikseri: http://www.rumski.com/forum/showthre...=12770&page=18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A tvoja prica meni generalno ne pije vodu - Nebojsa i ja se zezali, pa isterivali hirove na narodnjacima inace ne bi to radili, ali smo uzeli i dobre pare....... Mislim da ti vasi klijenti nisu bas lako dozvoljavali shishanje i isterivanje vashih (predpostavljam) muzickih hirova. Ipak su oni 'zvezde' , pre svega u svojim ocima, i jaakooo vole svoj novac da bi ga nekome tek tako, eto..... A sad, ako te je sramota toga sto si radio (mislim na imena koje si snimao), pa tako pricas, to je druga stvar. A to opet potvrdjuje moju pricu, da postoji posao i postoji zadovoljstvo. A taj POSAO koji mi radimo je veoma posten, tako da ne vidim cega bi se stideli u svemu BTW. od cega si (kojih projekata) kupio SSL, iskreno?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |