|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
@dushan s
Jesi li uspeo da napravish neku zadovoljavajucu farbu iz A2?Zanima me tvoja procena ovog pluga.I kakav je po tebi u odnosu na Line6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
E, moram da kazem da mi se A2 sve vise svidja
![]() Definitivno nije za hi gain DZDZ tonove ali za rock ma i malo tezi rock mu nema ravnog. Uz bbe sonic maximiser i (ili) SSL eq moze bas lepa farba da se napravi. Simulacija clean fendera mi se bas svidja recimo. I neki crunch marshall uopste nije los. Svidja mi se kako reaguje na "menjanje lampi" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zato mi je Line6 nezamenljiv.A jesi li siguran da mu za rock nema ravnog ![]() Last edited by LAMPASH; 09-12-2006 at 05:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Meni se A2 za rock pokazao dosta lose. Za tu svirku i dalje su mi nezamenljivi stari Amplitube i NI GuitarCombos (konkretno ACBoxCombo)
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Pa ok, normalno je da u zavisnosti od gitare dobijate razlicite rezultate. Za moju gitaru (@ kirk- na fred-u
![]() ![]() E da. Bas simulacije su mi nekako tanke na A2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
Muzzy,probaj ako si u prilici neshto od line6-a(POD2,PODXT,Toneport,guitarpor
t) i videces(chucesh) razliku.Ljudi,bash bih voleo da chujem snimak nekog tvrdjeg heavy-ja odradjenog sa A2.Verovatno bih predeo od smeha ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Ma probao sam PodXT i dobar je za high gain ali ... sta znam, nesto mi smeta. Kao da ima previse presensa.
Hevi zvuk na a2 je tragican. Moze ali nesto bas maaasno. Nikakvi moderni hevi zvukovi (pod time mislim na utegnute i jasne rifove). Sinoc sam se malo igrao sa visonom magneta i konkretno Fred zvuci bolje kad je bas blizu zicama (oko 2 mm). |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
hocete masno?
ostavite se tih zujavaca onda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
Ja tog Marshalla ne bih posedovao ni u snu!Prosto ga mrzim.Alde da si stavio fotku JCM900 pa ajde de...ovaj mi se gadi ozbiljno,mrzim ga bre!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() osamstotka sa novim lampama je zvijer i definicija masnog tona (ovaj gore na slici je uparen sa slash signature boxom sa vintage 30-tkama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amplitube Metal | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 19-07-2008 11:28 AM |
Amplitube 2.0 | veseli koljac | Audio Software | 20 | 02-02-2005 01:46 AM |